FAMUFEST provede své návštěvníky INFERNEM

13.11.2017 – 18.11.2017, 23:59

Soutěžní filmový festival FAMUFEST tradičně kombinuje snímky studentů FAMU s doprovodným programem, jako jsou například workshopy, koncerty, výstava či předčítání scénářů, a zároveň dává studentům možnost zkusit si zorganizovat vlastní festival, ovlivnit jeho téma, dramaturgii a výběr hostů. Letos se FAMUFEST uskuteční v termínu 13. – 18. 11. 2017.

Tématem tohoto 34. ročníku je INFERNO. Výběr tématu vysvětlují organizátoři tím, že každý umělec prochází svým osobním infernem před setkáním se s názorem publika na své prezentované dílo. „Osobní inferno každého ze studentů umělecké školy, kterým si musí projít se svými prvotinami, a které zůstanou často nepochopené anebo zcela bez klíče k divákovi, jsem se pokusili připomenout i znělkou letošního festivalu, kterou jsme obrazově záměrně stylizovali trošku do braku,“ vysvětlují organizátoři festivalu.

Znělka FAMUFESTU ke shlédnutí zde:

https://www.youtube.com/watch?v=WYR9FwWTT3c

(režie: Luboš Kučera, kamera: Marcel Beneš, hudba: Ondřej Swaczyna, produkce: Noemi Krausová, Linda Pilková, herec: Dominik Migač)

Festivalové znělky budou celkem tři a budou postupně odhalovány na festivalovém youtube a vimeo kanálu, Facebooku a webu www.famufest.cz.