Královský košt Hustopeče

21.10.2017

Od 16.00 do 20.30 hod. si můžete ochutnat medailová vína z největšího vinařského projektu v ČR. Nebude chybět CHAMPION a vítězové jednotlivých kategorií. Bez nadsázky lze konstatovat, že na Královských koštech můžete ochutnat aktuálně nejlepší vína České republiky.

Velká pultová degustace 300 nejlepších vín soutěže KRÁL VÍN České republiky, která putuje po velkých městech celé ČR. Formou koštu tu budou prezentována nejlepší vína aktuální nabídky českých a moravských vinařů. V průběhu večera je pro vás připraven zajímavý doprovodný program.

V průběhu večera je pro vás připraven zajímavý doprovodný program. Nasnoubili jsme pro vás skvělé plantážní čokolády z Čokoládovny Fikar s vybranými moravskými víny. Některé z popsaných kombinací ochutnáte v průběhu večera v rámci řízené degustace ve stoje!

Nově jsme pro vás připravili prodej vybraných vín, sommelierských potřeb, winelád ... podívejte se zde.

Všechni návštěvníci se mohou zdarma registrovat do tomboly o skvělé ceny. Soutěžit budeme o velmi zajímavé ceny věnované partnery akce. Mimo jiné můžete vyhrát i originální vinnou kosmetiku Wine Wellness Centro. Také můžete vyhrát moravská vína z Vinařství Tetur, ZD Němčičky, Reisten a Pavlovín.

Chcete pomoci ženám s rakovinou prsu? My ano a děláme to dlouhodobě. Na všech Královských koštech můžete přispět na Mamma HELP – pacientské sdružení žen s onemocněním rakovinou prsu.

V ceně vstupného je zahrnuto:

  • kniha KRÁL VÍN České republiky 2017
  • neomezená ochutnávka vín dle vlastního výběru dle nabídky jednotlivých stolů
  • tištěný katalog, který usnadní orientaci ve značném množství prezentovaných vzorků
  • pramenitá voda Aquila - nejlepší partner k vínu 
  • porce královského ragů na víně s jemným knedlíčkem

Královské ragů obdrží výhradně ti, kteří si zakoupí vstupenky v předprodeji, pro návštěvníky, kteří zakoupí vstupenku na místě nejsme schopni tento servis zajistit.