Newyorská zpěvačka Shilpa Ray se představí ve Vsetíně

22.10.2017, 19:30 – 21:30

Osobitá diva indického původu ve své písničkářské tvorbě volně spojuje šantán, blues a rock s klasickou klubovou muzikou. V rámci světového turné zamíří i na Vsetín, aby zde v pátek 27. října od 19.30 hodin v malém sále Domu kultury představila své nejnovější album Door Girl.

Cena vstupenky: 140, 170 Kč

Shilpa Ray ve své hudbě dokáže skloubit křehkost, smutek, naději i ironii šansonu a kabaretu s naštvaností a naléhavostí rocku a blues. To vše, s indickým temperamentem a z pohledu člověka vyrůstajícího v přistěhovaleckých poměrech, Shilpa přetavuje i do textů, které se stávájí osobní výpovědí, jednou lehce jízlivou a ironickou, jindy upřímnou a mrazivou.

„Zdálo se nám, jako vhodný nápad, dramaturgicky obohatit tento koncert o šanson, spřízněnou písňovou formu, a přizvat k jejich interpretaci vsetínskou zpěvačku Kateřinu Mrlinovou s Janem Ondruškem na klavír a Janem Holeňou na saxofon. Věříme, že v jejich podání navodí příjemnou atmosféru před koncertem Shilpy Ray a její doprovodné kapely,“ přiblížil za pořadatele Zdeněk Holoubek z Domu kultury Vsetín.

Vstupné: 140 Kč předprodej, 170 Kč v den koncertu.

Předprodej vstupenek od 2. října na pokladně kina Vatra.