Fyzické a taneční divadlo pro všechny věkové kategorie / podzim 2017 - Divadlo Archa

9.1.2018, 18:30 – 11.1.2018, 19:00

„Ateliér nabízí úvod do fyzického a tanečního divadla. Osu naší práce bude tvořit  improvizace a hra, hledání a následné posouvání pohybových možností vlastního těla. Imaginace jako fyzická odpověď bude rozvíjena formou úkolů a cvičení.

Fyzické a taneční divadlo pro všechny věkové kategorie / podzim 2017 - Divadlo Archa
  • Adresa:
    Na Poříčí 1047/26
    Praha 1 11000

Posilování důvěry k vlastnímu tělu. Ateliér je určen všem věkovým kategoriím, začínajícím tanečníkům a všem, kdo se zabývají nebo chtějí zabývat tancem.“ Veronika Knytlová, lektorka

Veronika Knytlová
Tancem se zabývá od dětství. Taneční vzdělání získala v dnešním TCP, ale především účastí na nejrůznějších workshopech a seminářích u nás i v zahraničí. Absolvovala na PedF UK, dva roky studovala na FA ČVUT. Jako interpretka spolupracovala s výraznými choreografy a režiséry české i zahraniční scény. Společně s Terezou Ondrovou v roce 2002 vytvořila choreografický debut s názvem Průzor hrdlem a o dva roky později vznikla v současnosti jedna z nejúspěšnějších tanečních skupin u nás - VerTeDance. VerTeDance pravidelně zvou ke spolupráci na svých projektech výrazné osobnosti napříč uměleckým spektrem z celého světa. Za svou práci získaly řadu ocenění.

PRAKTICKÉ INFO
Všechny ateliéry probíhají ve Studiu Divadla Archa: Zlatnická 8, Praha 1
První ukázková lekce zdarma.
Pro sourozence a manželské páry je možno požádat o slevu.
Všechny ateliéry jsou završeny veřejnou prezentací.

Přihlášky:
v pokladně Divadla Archa nebo zakoupením e-vstupenky na GoOut.cz

Kontakt: Jana Svobodová, umělecká vedoucí Archa.lab, [email protected]