Babí léto na Švestkovém Dvoře - AIRGROUND v podání souboru Cirk La Putyka a odpolední zábava pro celé rodiny LOUTKOVIŠTĚ

16.9.2017

O cestě k samostatnosti a pohrávání si se zemskou přitažlivostí. Klesání i stoupání v jímavém příběhu, v němž se cirkusová umění (závěsná akrobacie, acro-yoga a další) prolínají s živou hudbou a s prvky pohybového a tanečního divadla.

Cena vstupenky: 170, 230 Kč

Ocitneme se ve vzpomínkách, které se přicházejí rozloučit, vyletíme do výšin, seskočíme s padákem, necháme se zachránit a zjistíme, zda je možné se osvobodit od svazující minulosti. Každý se musíme rozhodnout, jak naložíme se životem, i když to není jednoduchá volba. 

Nahlédněte do jednoho životního příběhu a nechte se inspirovat k novým vzletům. Událost, která balancuje na hraně několika divadelních tvarů. Co se stane, když neudržíme rovnováhu? 

Jedním slovem nádhera. Jedno lepší číslo střídá druhé, a to jak na zemi, tak hlavně ve vzduchu. Všechny tři holky jsou výborné a to, co předvádějí na lanech a šálách visících ze stropu, je parádní. Choreografie na jedničku. Jako celek dle mého názoru působivé a musím přiznat, že mě to opravdu strhlo.”

Jan Pařízek (90 %)

 https://www.youtube.com/watch?v=AEifxC29IQA

LOUTKOVIŠTĚ

Během odpoledne zveme také děti a jejich rodiče na Švestkový Dvůr.

Děti! Přijďte si zahrát svojí oblíbenou pohádku konečně sami! Vždyť jen vy víte, jak skutečně končí… Na Švestkovém Dvoře  budou připraveny originální konstrukce loutkových divadýlek, kde si každý může vyzkoušet, jaké to je hrát loutkové divadlo – stát se na chvíli hercem, režisérem, hudebníkem nebo divadelním kritikem. Zábava pro celou rodinu!

Loutka+hriště=Loutkoviště. Loutkové hřiště. Pět originální samostojných konstrukcí pro loutkové divadlo s výměnnými kulisami a sadou loutek určených do veřejného prostoru otevřených ke hře a rozvíjení fantazie celé rodiny. Připomínka barokní tradice loutkových divadel, a zároveň nová forma interakce a prostor pro zábavu. Otevřená hra pro všechny děti s fantazií i rodiče bez ní.

Vstup volný.

info: www.svestkovydvur.cz