Blue Fest oznamuje poslední jméno - program je nyní kompletní

22.10.2017, 19:30 – 23:00

Do kompletní sestavy programu letošního ročníku Blue Festu zbývá již jen oznámit jméno zástupce domácí bluesové scény.

Dvojici zahraničních interpretů Kennyho Neala a Anthony Gomese doplní 22. října v pražském Lucerna Music Baru Česko – slovenská rodinná hudební formace Petra Börnerová trio.

Projekt české zpěvačky Petry Börnerové a jejího manžela, slovenského hudebníka Tomáše Bobrovniczkého je možné znát ve dvou verzích. Původně dvojice „Petra Börnerová duo“ vznikla v roce 2010. Jejich reportér je postavený na vlastních i převzatých folk-bluesových písničkách. Ve formě tria je doprovází na bicí osmiletý Tomáš Bobrovniczký junior. Obě verze jejich vystoupení je možné vídat v klubech, kavárnách a na hudebních festivalech.

Tomáš Bobrovnizcký získal ocenění Bluesman roka 2012 Slovenský bluesové společnosti a hrál a spolupracoval s umělci a kapelami jako jsou Eddie Martin band, Gwyn Asthon, Louisiana Red, Chris Duarte, Bob Margolin, EB Davis, Bluesweiser, ZVA 12-28 band, Stan the Man, Luboš Andršt nebo Roman Pokorný.  Petra Börnerová duo získalo též v roce 2017 ocenění v anketě portálu Bluesmusic.cz v kategorii „Osobnost české bluesové scény v roce 2016.

Petra Börnerová – zpěv, akordeon
Tomáš Bobrovniczký – zpěv, akustická a rezofonická kytara
Tomáš Bobrovniczky junior – bicí

Časový harmonogram Blue Festu:

19:00 – otevření Lucerna Music Baru
20:05 – Petra Börnerová Trio
21:00 – Anthony Gomes
22:15 - Kenny Neal

Vstupenky na Blue Fest jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Goout.