Den otevřených dveří 2017 - Švandovo divadlo

Švandovo divadlo pro Vás již tradičně pořádá Den otevřených dveří, jímž otevře novou divadelní sezónu!

Den otevřených dveří 2017 - Švandovo divadlo
  • Adresa:
    Štefánikova 6/57,
    Praha 5, 150 00

Je jiný, je tajemný a je tady! 

Na středu 13. září 2017 jsme pro vás připravili bohatý program.

Jediný den v roce, kdy se vyplatí vstoupit Krysaři do cesty! A setkáte se i s dalšími postavami jedné z nejznámějších evropských legend, jak ji podle novely Viktora Dyka zinscenoval náš soubor. Můžete se tak těšit na křehkou Agnes, věčně čekajícího Kristiána, vypočítavé radní Struma a Frosche, příliš úslužného hospodského Rögera, jeho posluhovačku Lízu, drzé holky Loru a Kätchen či Seppa Jörgena – který vidí svět tak nějak po svém. Jako by na chvíli obživly obrazy Hieronyma Bosche.

VSTUP JE ZDARMA!

A co jsme pro vás ještě nachystali?

Tradiční nezapomenutelné prohlídky divadla pod vedením členů našeho hereckého souboru, zábavné i poučné zároveň; ukázku z inscenace Krysař, na ukázky z repertoáru našich stálých hostů, Hereckého studia Švandova divadla; a v neposlední řadě na soutěže a slevové akce na vstupenky, které jistě přijdou vhod. 

PROHLÍDKY DIVADLA

Dopolední prohlídky (9:00 -11:00 začátek v každou celou hodinu) jsou rezervovány pro školy (v případě zájmu volejte 257 321 334).

Prohlídka ve 12:00 je určena pro neslyšící za doprovodu tlumočníka do znakového jazyka (v případě zájmu pošlete e-mail [email protected]).

Odpolední prohlídky (15:00 – 18:00 začátek v každou celou hodinu) budou pro veřejnost bez nutnosti rezervace.

A kdo nestihne přijít osobně, může se prohlídky zúčastnit on-line; přímý přenos na Facebooku Švandova divadla začne v 16.00. 

A jako bonus: vernisáž výtvarné zdi Michala Ožibka v 19:30.

A samozřejmě nebudou chybět soutěže a slevy na vstupenky 1+1 zdarma (pokladna bude otevřena 9.00 – 20.00).

Budeme se na vás těšit v divadelním stánku a rádi vám nabídneme divadelní trička, hrnky, tašky, plakáty a mnoho dalšího. 

Přijďte s námi slavit!  Jsme tu pro vás už 135 let! 

Vaše Švandovo divadlo.

Těšíte se? My ano!