Srpnové odpoledne pro zdraví a pohodu

30.8.2017, 14:00 – 21:00

Přijďte si s námi užít parádní odpoledne plné pohody, milých lidí a samozřejmě skvělého jídla. Ochutnáte neobyčejné dobrůtky, protáhnete tělo, načerpáte inspiraci a nabijete se tou pravou letní energií…

Zveme vás na odpolední setkání v Lužáneckém parku, během kterého se můžete těšit na zajímavé besedy a workshopy, jógu, stánky s výborným veganským a raw jídlem, výživové poradenství a další překvapení. Celá akce navečer vyvrcholí oblíbenou Vegeparty, kterou přesouváme na deky ven.

CO NA VÁS ČEKÁ

OBČERSTVENÍ
❋ O výborné jídlo a pití se postará MyKitchen – veganské a vitariánské občerstvení.
❋ Ještě sladší život nám pak zajistí stánek s veganskými lanýži od Martina a fenomenální veganská zmrzlina #Božskýkopeček od Cukrárna Tutti Frutti.
❋ Chuť té nejlahodnější kávy si vezme na starosti tým z Rebelbean. Na přání nám připraví horký filtr nebo naopak osvěžující chlazený cold brew. Navíc nás překvapí speciální nabídkou – proteinovými tyčinkami zhotovenými exkluzivně z jedinečného Sunwarrior proteinu.
❋ No a samozřejmě nebude chybět stánek Vitalvibe s oblíbenými RAW/BIO produkty a ochutnávkou těch nejzdravějších dobrot. Plus zákulisní informace nakonec: dočkáme se i top kokosů od Mladý kokos CZ!

JÓGA, TAI CHI, PÁROVÁ AKROBACIE
❋ Milovníci pohybu si budou moci společně zacvičit jógu, vyzkoušet si nebo se podívat na ukázku párové akrobacie, či se seznámit se základy umění tai chi chuan.

PŘEDNÁŠKY, BESEDY A WORKSHOPY
❋ Jak účinně, zdravě a ekologicky prát se dozvíme na přednášce Nataši Foltánové, spoluzakladatelky společnosti Tierra Verde, „Alchymie ekopraní”.
❋ Na otevřené besedě s Lucií Aujeskou, spoluzakladatelkou Vitalvibe, se budeme moci zeptat na cokoliv, co nás bude zajímat. Lucčin život je pestrobarevný jako letní louka, takže je zajisté na co se těšit.
❋ No a o tom, jak si připravit doma vynikající filtrovanou kávu, se dozvíme na praktickém odpoledním workshopu s Rebelbean.

VÝŽIVOVÉ PORADENSTVÍ
❋ Po celé odpoledne navíc bude k dispozici zdarma poradenství naší výživové specialistky Michaely Ptáčkové, odbornice na tradiční čínskou medicínu. Je s ní možné probrat cokoliv, co se týká zdravé stravy a životního stylu.

A JEŠTĚ NĚCO NAVÍC PRO MALÉ I VELKÉ…

❋ Dětem určitě udělá radost malování na obličej, které bude po dobu konání akce zdarma.
❋ A pokud chcete prodat, darovat či vyměnit oblečení (čisté, stále nositelné a v dobrém stavu), můžete se zapojit do našeho Recy-blešáku.

19–21 hodin

VEGEPARTY
❋ Po odpoledni nesoucím se v relaxačním a lehce osvětovém duchu bude následovat společná Vegeparty. Přijďte si popovídat, seznámit se s bezva lidmi a ochutnat výborné jídlo na tradiční degustaci vegan/raw dobrot, které budeme vzájemně sdílet. Tentokrát v piknikovém duchu na dekách v parku. Během, akce na vás čeká netradiční hudební seance s Daliborem Neuwirthem, která vykouzlí tu správnou podmanivou atmosféru letního večera…

Vstup je jako obvykle za jídlo. Přinést můžete vaše domácí speciality i s recepty a zapojit se tak do slosovatelné soutěže. Nebo prostě cokoli, co je vegan či raw (ovoce, nápoje, oříšky, zdravé pochutiny…).

No a kromě pochoutek ke společnému stolu si s sebou nezapomeňte přibalit i deku a své milé. Domácí mazlíčci jsou samozřejmě také vítáni.

Více o Vegepárty na samostatné události zde: Vegeparty: Dožínková /www.facebook.com/events/112619546050209

Moc se na vás těšíme!
Váš tým Vitalvibe
Poznámka: akce se koná pouze za pěkného počasí.Kde: park Lužánky, Brno