TURNAJ 3 VS 3 VE STREET FOTBALE v NC EDEN

25.8.2017, 11:00 – 18:00

Turnaje se může zúčastnit kdokoliv, kdo má alespoň 2 kamarády, kteří si troufnou na světovou elitu ve Street Fotbale. Očekávají se týmy z Německa, Dánska, Nizozemí, Polska či Velké Británie.

TURNAJ 3 VS 3 VE STREET FOTBALE

Díky spolupráci s celosvětovou federací Street Fotbalu, která projevila zájem uspořádat otevřený turnaj přímo v průběhu kvalifikačního týdne Mistrovství světa ve Freestyle Fotbalu, se povedlo přinést tento unikátní formát hry do Prahy. V pátek 25. 8. 2017 bude celý den na náměstí před  NC Eden probíhat turnaj 3 vs 3 za speciálně upravených pravidel, která podporují kreativní způsob hry a baví tak jak diváky, tak samotné hráče.

Před hlavním vchodem do centra vyroste arénka s hřištěm a za zvuku hudby budou od 11:00 probíhat souboje mezi národními týmy s místními vyzyvateli. Vítězný tým celého turnaje vyhraje věcné ceny a hlavně šek ve výši €1.000.

Turnaje se může zúčastnit kdokoliv, kdo má alespoň 2 kamarády, kteří si troufnou na světovou elitu ve Street Fotbale. Očekávají se týmy z Německa, Dánska, Nizozemí, Polska či Velké Británie.

Stručná pravidla

Ve street fotbale nejde pouze o to, v 7mi minutách zápasu nastřílet co nejvíce branek, ale také předvést technickou vyspělost týmu.

Speciálně upravená pravidla budou za pomocí rozhodčích oceňovat předvedenou hru a schopnost užívat si hru. V zápase 3 vs 3 se profesionální hráči nesnaží soupeři vyhnout, ale jdou na něj přímo, aby mohli předvést předem nacvičené triky, jak oponenta obehrát.

Za tzv. Panna (jesle, gajdy = úmyslné posunutí balonu mezi nohami soupeře a získání jej po dokončení kličky) je považována jako největší forma technické zdatnosti a tudíž oceněna vysokým hodnocením.

Super Ball Street Soccer championship 2017

  1. 8. 2017 od 11:00 náměstí před NC Eden

Počet týmů: cca 30 týmů po 3 hráčích z celkem 10ti zemí

Veškeré informace a registrace na stránkách: www.superball.name