Odcházíme - Činoherní klub

26.8.2017, 19:30 – 21:30

Co je to domov? Je domov? Každý z nás jej pociťuje a popisuje zcela jiným způsobem; je tedy možné nalézt nějakou společnou zkušenost?

Odcházíme - Činoherní klub
  • Adresa:
    Ve Smečkách 26
    Praha 1 11000

Co všechno může být domovem a jakých tvarů může nabývat? Existuje domov v okamžiku mezi mizející minulostí a v dáli se nejasně rýsující budoucností? Autorská inscenace "Odcházíme" se při hledání odpovědí inspiruje texty mnoha předních českých prozaiků (Jan Balabán, Jan Zábrana, Ivan Diviš, Matěj Hořava, a další), především je však osobní výpovědí inscenačního týmu.
režie: Norbert Závodský
dramaturgie: Kateřina Slezáková
scéna a kostýmy: Závodský a kolektiv
hrají: Jindřiška Dudziaková, Filip Březina, Denisa Barešová, David Kozák

V rámci přehlídky ČINOHERNÍ LÉTO se v Činoherním klubu setkáte s tvorbou mladých posluchačů různých kateder pražské DAMU, koncerty, zajímavýmih profesionálními divadelními počiny uplynulé sezony a v neposlední řadě s mezinárodním workshopem „Commedia dell’arte", maska, tělo, herec, který pořádáme ve spolupráci s česko-italskou společností Dante Alighieri. Další zajímavou složkou programu je vzpomínková část, která je věnovaná záznamům ikonických inscenací Činoherního klubu, jako jsou Hráči, Revizor, Tři v tom a nezapomenutelná inscenace Pan Polštář.