Pátý ročník HARFANDĚNÍ bude opět pomáhat dětem

7.9.2017, 14:00 – 18:00

UŽ TRADIČNĚ PRVNÍ TÝDEN V ZÁŘÍ POŘÁDÁ GALERIE HARFA SPOLEČNĚ S MĚSTSKOU ČÁSTÍ PRAHA 9 HARFANDĚNÍ – BENEFIČNÍ BĚH, JEHOŽ SOUČÁSTÍ JE I KAŽDOROČNÍ FESTIVAL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT.

Harfandění je o sportu, zdraví a pomoci dětem, které měly v životě méně štěstí. Benefiční běh spočívá ve zdolání vyznačeného okruhu kolem Galerie Harfa a sousední O2 areny. Čím více uběhnete, tím větší finanční částkou přispějete na projekt Klokánek Fondu ohrožených dětí. Online registrace k benefičnímu běhu pátého ročníku Harfandění je možná na webových stránkách www.harfandeni.cz a je zcela zdarma!

Cílem akce není překonávat časové rekordy, ale aktivním pohybem pomoci dobré věci. Benefičního běhu se může zúčastnit opravdu každý – jak maminky s kočárkem, děti, tak i senioři. Bezplatná registrace je možná na webových stránkách Galerie Harfa. Zaregistrovat se bude však možné i v den konání akce přímo na místě.
Při loňském ročníku účastníci Harfandění vyběhali pro Klokánky 575 700 Kč. Jedná se zatím o nejvyšší částku, která se podařila při této akci vyběhat.

Součástí programu bude již tradičně doprovodný Festival volnočasových aktivit. V jehož rámci se představí výběr těch nejlepších zájmových a sportovních aktivit z Prahy 9, vhodných pro děti, které si je budou na místě moci vyzkoušet na vlastní kůži.
Hlavními partnery letošního ročníku Harfandění jsou společnosti PRE, PORR, METROSTAV, RILANCIO, M2C, AB FACILITY CLEANING, MARINA ISLAND PRAGUE. Partnerem je společnost FINEP. Mediálním partnerem akce je rádio Frekvence 1.