Festival Okoř 2017

19.8.2017, 11:00 – 23:59

Přípravy na oblíbený jednodenní srpnový FESTIVAL OKOŘ jsou v plném proudu. Přijede: Miro Žbirka, MIG 21, Václav Neckář, No Name, Marek Ztracený & Marta Jandová, Eddie Stoilow, Vypsaná fiXa – to jsou skutečné legendy české populární hudby, které vystoupí v sobotu 19. srpna na malebné louce pod hradem Okoř kousek od Prahy.

Cena vstupenky: od 490 Kč

MIG 21 - chlapecká taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 Smíchova – na Okoři vystoupí letos již po osmé. Ale na jejich úplně první hraní zde, asi nikdy nezapomenou

„Vůbec nejsilnější vzpomínka na Festival Okoř se vztahuje k našemu historicky prvnímu vystoupení v létě 2001. Měli jsme před vydáním desky “Snadné je žít” a hraní na Okoři pro nás bylo něco velkýho a ROZHODNĚ výjimečnýho. Však jsme to taky řádně oslavili, vlastně jako každý náš nový zážitek. Vzpomínám, jak jsem se ráno neplánovaně probudil s Jirkou vedle pana Hapky v jeho domě. Dům stál nedaleko podia, který už bylo ale sbalený, jen uprostřed louky stálo naše auto zasypaný kelímkama od piva. Nechali jsme mistra v klidu spát, skočili jsme do auta a rychle jeli na nedaleký pole, kde jsme fotili titulní fotku na naší první desku. Na to se prostě zapomenout nedá,“ říká kapelník MIG 21 Honza Hladík

Nejen na hudbu se však mohou těšit všichni příchozí. V areálu bude připravena zábava a aktivity pro rodiny s dětmi, pestrá paleta občerstvení a nápojů.

Program 17. ročníku FESTIVALu OKOŘ:

14:00     Eddie Stoilow

15:30     Václav Neckář – BACILY

17:00     Vypsaná Fixa

18:30     Marek Ztracený – host Marta Jandová

20:00     Miro Žbirka

21:30     MIG 21

23:00     No Name

Ceny vstupenek

-          v předprodeji na www.nejlevnejsivstupenky.cz             490,- Kč včetně poplatků

-          v předprodeji na www.ticketportal.cz                            540,- Kč včetně poplatků

-          na pokladně hradu Okoř                                                 540,- Kč včetně poplatků

-          na místě v den konání od 13:00                                      590,- Kč

Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách www.festivalokor.cz a www.facebook.com/festivalokor.