Další ročník Bobo běhu podpoří Nadační fond Děti a Rodina

24.6.2017, 15:00 – 16:00

Je tomu rok, co byl nedávno druhý ročník Bobo běhu, který sklidil velkou účast závodníků různých věkových kategorií. Ze začátku se zdál závod možná chaotický, není se ale čemu divit. U druhého ročníku byla účast opravdu oproti prvnímu obrovská. Na závod přišel každý, kdo chtěl běžet. I přesto, že byl závod sestaven za pomoci dobrovolníků a kamarádů Bohouše Matyse, sám byl přesvědčen, že další ročník bude více a lépe zpracován. I přesto, že závod vzniká vždy pro dobrou věc a každý z účastníků neběží závod, jen aby vyhrál, ale proto, že chce běžet a ví, že závodem pomůže, kde je potřeba.

Cena vstupenky: 70, 150 Kč

I tento rok bychom vás chtěli pozvat na již třetí ročník běžeckého maratonu, který se jako vždy poběží okolo zámku. V délce pěti kilometrů. Samozřejmě je závod doplněn i o dětský závod, který byl i v minulém roce. Aby nedošlo k chaosu, organizátoři závodu se dohodli, že dětský závod začne už od 15 hodin a závod pro dospělé se poběží až od 18 hodin. Bude daleko lepší prodleva a nenastane tak žádný chaos. Registrovat se na závod můžete na webových stránkách www.bobobeh.cz nebo na emailu [email protected]. Startovné před závodem pro dětský závod je 50 Kč a pro dospělé 100 Kč. Ti z vás, kteří registraci elektronicky nestíhají nebo nemohou, je možné se registrovat i v den závodu, kde dětský závod bude za 70 Kč a dospělý za 150 Kč.   

Závod je pořádán 24. června, startovní místo je oproti minulému ročníku na Smetanově nábřeží u rogala, odkud bude veden start a cíl závodu. Tento start platí jak pro dětský, tak i hlavní závod. Všichni na závodě dostanou svá čísla, jako tomu bylo v minulém roce. Pro lepší orientaci pro nás organizátoři připravili startovní bránu. U rogala je výhoda, že bude tak možné závod moderovat tak, aby vám nic neuniklo a nebo se můžete posadit a povzbudit závodníky.

Pokud se chcete stát součástí závodu jako dobrovolník, nebo být sponzorem závodu, určitě neváhejte kontaktovat organizátory akce, nejlépe na email [email protected] nebo mnoho informací najdete také na webových stránkách. 

Tento celý rok se běží pro Nadační fond Děti a Rodina, který je orientován na velmi významné oblasti, což jsou výchova, vzdělání, pracovní a společenské možnosti apod. Tento fond můžete také podpořit i mimo závod. Na závodě vás určitě budeme moci o podpoře nadačního fondu informovat.

Tak proto nezapomeňte přijít 24. června na Smetanovo nábřeží si zaběhat a běžet tak pro dobrou věc. Tým Bobo běh