Svou letošní novinku v Café V lese představí This Is The Kit

8.11.2017, 20:00 – 21:00

S potěšením oznamujeme, že na Rough Trade This Is The Kit vydají 7. července své nové album ‘Moonshine Freeze’ a v Café V lese ho budete moc slyšet live 8.listopadu.

Cena vstupenky: 213 - 250 Kč

This Is The Kit – je hudební projekt písničkářky, která pendluje od Paříže k Bristolu a jmenuje se Kate Stables. Získala si obdiv svých kolegů, jmenovitě Guye Garveyho, The National a Sharon van Etten. Nové album a debut na Rough Trade 'Moonshine Freeze' je dosud její nejlepší a nejvyspělejší dílo. Produkoval ho John Parish (PJ Harvey, M Ward, Perfume Genius) a album začalo vznikat bezprostředně po vydání předešlé desky 'Bashed Out', když se Stables se svou kapelou (Rozi Plain, Jamie Whitby-Coles, Neil Smith a Jesse D Vernon) loni v listopadu po turné odebrala do bristolského studia Invada, které patří Geoffu Barrowovi. Aaron Dessner z The National hostuje v šesti skladbách. 

Moonshine Freeze je omamná směs hudební sofistikovanosti a něčeho bezelstného - dětských her, zaklínadel a dětských říkanek. Hlas Stables je navíc velice pozoruhodný. Občas vám svou neobvyklostí připomene hudebníky typu Will Oldham, Magnolia Electric Co, Robert Wyatt nebo Karen Dalton. 

Vstupenky za 213 Kč budou v předprodeji na www.goout.cz od 9.6. Na místě v den koncertu za 250 Kč.