Rozmarné léto – vyber si svůj způsob léta

22.7.2017, 12:00 – 23:00

Letošní léto bude opět “Rozmarné”. Již třetí ročník netradičního rodinného festivalu Rozmarné léto. Tento letní, venkovní festival propojuje hudbu s akcemi pro děti. Cílem festivalu je společná zábava pro všechny věkové kategorie.

Cena vstupenky: 350 Kč
Rozmarné léto – vyber si svůj způsob léta

Můžete se těšit na vystoupení populárních interpretů naší hudební scény. Divadelní a hudební představení pro děti, hry, soutěže a zábavu.

Letošní ročník odstartuje 22.7. od 12:00 hodin na pláži Klůček na Máchově jezeře. I tento rok budou připraveny dvě stage. První, hlavní stage, bude především pro hudební fanoušky a druhá speciálně pro děti, na které vystoupí například Divadélko Kůzle, Čiperkové, Pískomil se vrací, Honza Krejčík nebo Škola písničkou. Na hlavním pódiu se mohou návštěvníci těšit na skupinu Wohnout, Michala Hrůza, Sto zvířat, Crossband, Seven, Pavla Calltu, Jakuba Děkana a další.

Celý den budou v areálu probíhat soutěže pro děti o věcné ceny - házení míčků na cíl, shazování plechovek, lovení rybiček, luštění křížovek, …

Nezbytné je dodat, že po celý den bude je zajištěn veškerý servis pro návštěvníky, občerstvení, dobrá nálada, zejména krásné letní počasí a ve spolupráci s Vámi i nezapomenutelná atmosféra. Přijet můžete i parníkem!