Pivobraní 2017 aneb festival zlatavého moku v Novém Jičíně

24.6.2017

Již po páté bude novojičínské náměstí zaplněno minipivovary nejen z našeho regionu, ale též z Polska, Slovenska, Německa, Belgie, či z našich partnerských měst Novellary (Itálie) a Épinalu (Francie). Zavítejte do Nového Jičína v sobotu 24. června 2017 a oslavte s námi Pivobraní!

V rámci letošního ročníku čeká na návštěvníky přes pětadvacet minipovarů, které se svými zkušenými sládky připravily více než sto druhů lahodného piva a pivních speciálů. Všichni labužníci a milovníci dobrého jídla se mohou těšit na gastronomické speciality novojičínských podnikatelů. Nejen pro děti bude připraven bohatý doprovodný program. Projížďku na motorce Vám umožní simulátor ve 3D, ti nejmenší jistě ocení malování na obličej, hair-styling a třpytivé tetování, pro dospělé je připravena pivní soutěž o hodnotné ceny a další. Celou akci budou doprovázet hudební vystoupení různých žánrů. Mezi vystupujícími se představí Janek Ledecký s kapelou, kapela UDG, kapela Wohnout, Premier a další.

Navíc, letošní rok se chováme ekologicky! Místo klasických kelímku budou zajištěny tak zvané „NickNacky", tedy ekologické vratné kelímky.

Vstup zdarma! Tak přijďte, těšíme se na Vás.