Líbánky na Jadranu - Divadlo Bolka Polívky

30.11.2018, 19:00 – 21:00

Manželé Eva a Bohumil žijí společně už skoro pětatřicet let. Zbývá jim pár roků do důchodu a Eva má oprávněné obavy, že až přestanou chodit do práce a budou trávit mnohem víc času spolu, polezou si na nervy.

Líbánky na Jadranu - Divadlo Bolka Polívky
  • Adresa:
    Jakubské náměstí 127/5
    Brno 602 00

Studio DVA divadlo 

Autor a režie: Patrik Hartl 
Hrají: Eva Holubová, Bohumil Klepl, Marika Šoposká, Václav Jílek / Matouš Ruml

Délka představení: 120 minut + přestávka 
Cena: 500,-

Přestože se mají rádi, dost si totiž lezou na nervy už teď. Společná dovolená k moři, kde strávili kdysi líbánky, má být testem možné obrody vztahu.

Podaří se? Budou si mít o čem povídat? Dokáží si společně užít pár dní v klidu a harmonii? Povede se jim ještě vzájemně příjemně vzrušit jako zamlada? Romantická komedie LÍBÁNKY NA JADRANU odpoví na všechny tyto otázky s humorem trapným, groteskním a trochu škodolibým. Prostě takovým, jaký přináší život. Příběh se bude odehrávat v chorvatském kempu. Budeme stavět stany, používat všemožné kempingové vybavení, grilovat, svítit čelovkami a spát ve spacácích. Bohumil s Evou nebudou samozřejmě v tom kempu sami. Hned vedle nich si postaví stan mladí milenci, kteří ještě vůbec netuší, kolik úsilí je bude stát, aby společně přežili do předdůchodového věku svých sousedů...

Představení bylo v prodeji v rámci jarního předplatného od 15. 2. 2017. Pro předplatné byly vyhrazeny řady 3, 5, 6.