Slavnostní zahájení sezony Království lesa

30.4.2017

Poslední dubnový den již tradičně patří čarodějnickým sletům. Na jeden z nich se můžete těšit také 30. dubna v rámci Slavnostního zahájení sezony Království lesa na Lipně. Čeká Vás bohatý celodenní program plný pohádkových divadelních představení, animačních programů pro děti, hudby, soutěží a zábavy pro malé i velké návštěvníky. To vše v prostředí nového zážitkového hřiště uprostřed šumavského lesa, plného originálních prolézaček, provazových sestav a desítek dalších herních prvků. Čarodějnice budou hrát hlavní roli. 

Poslední dubnový den již tradičně patří čarodějnickým sletům. Na jeden z nich se můžete těšit také 30. dubna v rámci Slavnostního zahájení sezony Království lesa na Lipně. DĚTI v doprovodu rodičů mají VSTUP ZDARMA*

Účast na Slavnostním zahájení potvrdila skupina SLZA, na jejíž vystoupení se můžete těšit v rámci programu. Pro fanoušky je připravena autogramiáda, která proběhne přímo po koncertě.

Čeká Vás bohatý celodenní program plný pohádkových divadelních představení, animačních programů pro děti, hudby, soutěží a zábavy pro malé i velké návštěvníky. To vše v prostředí nového zážitkového hřiště uprostřed šumavského lesa, plného originálních prolézaček, provazových sestav a desítek dalších herních prvků. Čarodějnice budou hrát hlavní roli.

Program

10:00 Lišák Fox slavnostně otevře Království lesa
11:00 Pohádka O zakleté princezně – tajemný příběh o princezně a zlém čarodějovi
12:00 Pohádka Čarodějný pes a drak
13:00 koncert skupiny SLZA
14:00 Autogramiáda
15:00 Rej malých čarodějnic a čarodějů s královnou Walburgou a její družinou, soutěže v čarodějných dovednostech a vyhlášení nejkrásnějších masek
16:00 Rozloučení s královnou čarodějnic a její družinou a zapálení slavnostního ohně

Celodenní program

Čarodějná družina kejklířů s principálem
Létající čarodějnice
Čarodějná dílna s maskami a zdobením na kůži

*v doprovodu 1 platící dospělé osoby max 4 děti do 14 let zdarma. Zvýhodnění nelze kombinovat s výhodami Lipno.card.