Slavnostní ocenění #laskavec - Stavovské divadlo

23.4.2017, 20:00 – 22:00

Vzpomenete si, kdy se na vás naposledy někdo „jen tak“ usmál? Kdy jste zaznamenali ve svém okolí úplně obyčejný laskavý skutek? Kdy vy sami jste někomu nezištně pomohli? Často se stává, že dobré skutky bereme jako samozřejmost. V Nadaci Karla Janečka věříme, že by se měly stát přirozenou součástí lidského života.

Slavnostní ocenění #laskavec - Stavovské divadlo
  • Adresa:
    Ovocný trh 1
    Praha 1 110 00

V neděli 23. dubna 2017 od 20.00 proběhne ve Stavovském divadle historicky první slavnostní ocenění #LASKAVEC Nadace Karla Janečka. Projekt probouzí touhu po objevování a konání laskavých skutků. Představíme vám příběhy neznámých dobrosrdečných lidí, kteří nezištně dělají neobyčejné věci pro své okolí.

Součástí večera bude meta-přednáška Petra Ludwiga (autor bestselleru Konec prokrastinace) na téma Co ví věda o laskavosti? Zodpovíme otázky, jako například jak laskavost ovlivňuje zdraví a vztahy? Jak můžeme posilovat laskavé chování u sebe a u druhých? A jak žít život více eudaimonicky?

Těšit se můžete i na zajímavý hudební program. Moderátorkou večera se stala známá herečka Iva Pazderková.

Celý večer se ponese v duchu motta „Laskavost plodí laskavost.“

Organizátor:
Nadace Karla Janečka podporuje projekty v oblasti vzdělávání a aktivizace občanské společnosti. A to buď neziskové nebo má vlastní třífázový akcelerační program #třidvajedna na společensky prospěšné inovace, které mají svůj ziskový business model. Třetí oblastí zájmu je program #laskavec.