První narozeninový mejdlo Kašpárka v Rohlíku v Kolíně

27.5.2017, 12:30 – 20:00

Kašpárek v rohlíku slaví 10 let a spolu s městem Kolín pořádá první narozeninový mejdan pro malé i velké na krásném Kmochově ostrově na Labi.

Cena vstupenky: 350, 400 Kč

Můžete se těšit na koncert Kašpárka s Tonyou Graves, dále mistra loopingu En.Drua a jeho parťáka Jena Hovorku, střeleného DJ Mardošu či divadlo U plotny s představením Vokoňovi. Stejně tak si budete moci užívat a jenom tak se válet v postelích pod širým nebem nebo poslouchat čtení pohádek a k tomu všemu prolejzat ostrov plný bejbypankových atrakcí a udělátek.

Program je na celé odpoledne a NAVÍC jako dárek od města Kolín, děti maj vstup ZDARMA! Startujeme ve 12,30 hodin.

Jak se k nám dostanete?

Osobáčkem ze směru Praha Masarykovo nádraží, vystupte ve stanici Kolín zastávka a odtud šup přes lávku rovnou na ostrov. Může to být tak dvěsta třista kroků, záleží na tom, jak velké máte boty. Jedete z druhé strany od Kutné Hory? Vystupte si také ve stanici Kolín zastávka.

Rychlíci, co jedou rychlíkem z Prahy Hlaváku, prosíme vystupte ve stanici Kolín hl. nádraží a pokračujte podél Labe přímo až k ostrovu. Doporučujeme všem, kteří se nebojí prošouptat podrážky, vytáhnout koloběžku, nebo skočit tátovi na koně a nechat se vyhodit rovnou až před branou ostrova. Je to kus cesty. Autem zaparkujte ideálně na Zálabí u zimního stadionu a pak už je to po nové lávce co by prakem dostřelil.

Více na www.bejbypank.cz

Vstupné

• dospělí v předprodeji: 350 Kč
• dospělí na místě: 400 Kč
• díky městu Kolín děti neplatí!

Pro klienty České Spořitelny 10% sleva. Pozor, pouze prvních 200 vstupenek na všech šest koncertních mejdanů!
Generálním partnerem všech narozeninových mejdanů je Česká Spořitelna, a.s.