Letošní COOL DAY nabídne finále ROG COOL ligy i skvělá hudební vystoupení

1.4.2017, 10:00 – 23:00

Prima COOL oslaví již tradičně na apríla své 8. narozeniny. Pro všechny návštěvníky je připravena nadupaná oslava v rámci COOL DAY, který nově proběhne v Malé sportovní hale v pražských Holešovicích. Milovníky počítačových her čeká gaming zone, virtuální realita nebo Xbox. Poprvé se zde odehraje také finále ROG COOL ligy a nemůže chybět ani vystoupení kapel UDG, ATMO MUSIC a BLAKKWOOD. Vstupné je 99 Kč, dvojice mohou využít zvýhodněný balíček BFF za 169 Kč.

Cena vstupenky: 99 Kč

V sobotu 1. dubna v 10.00 se na pražském Výstavišti v Holešovicích v Malé sportovní hale rozjede hudebně-gamingová oslava narozenin COOL DAY. Během dne zde proběhne finále ROG COOL ligy ve hrách Counter Strike: Global Offensive a League of Legends. Vítězové turnaje si rozdělí prize money v celkové výši 100 000 Kč. Celodenní akce bude zakončená vystoupením kapel UDG, ATMO MUSIC a BLAKKWOOD za doprovodu vizuální show na největším pódiu v historii COOL DAY.

Značka Prima COOL dlouhodobě přesahuje původní televizní rámec. Pod jeho hlavičkou organizujeme řadu eventů zaměřených na hudbu, sport či gaming, jako je právě COOL DAY, který se bude konat již čtvrtým rokem. Věříme, že i letos přiláká mladé publikum zajímavý gamingový program spojený hned s několika hudebními vystoupeními na největším pódiu v historii akce,“ uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima.

Návštěvníci si mohou v průběhu dne zahrát se svými oblíbenými streamery, jako jsou Lelek, Filel nebo DeeThane a Dev1, a s top hráči Česka i Slovenska. Těšit se ale mohou také na virtuální realitu a Xbox stánky s nejnovějšími hrami. Nebude chybět ani herna, kde si mohou zasoutěžit o COOL věci. V rámci akce budou rovněž vyhlášeny výsledky ankety TOTAL BestCOOLpark 2017 o nejoblíbenější tuzemský skiareál nebo snowpark.

Vstupenky na COOL DAY je možné zakoupit v síti Ticketportal za 99 Kč nebo za zvýhodněnou cenu 169 Kč v rámci balíčku Best Friends Forever. Prvních 500 účastníků navíc dostane energetický nápoj Monster ke vstupence zdarma!

Více informací o akci: https://www.facebook.com/events/1372665689461591