Elite Model Look

5.4.2017, 15:00 – 16:00

Chcete se stát Vy nebo někdo ve Vašem okolí modelkou nebo modelem? Je vám méně než 21? Tak si rozhodně nenechte ujít casting prestižní společnosti Elite Model Look. Z loňských účastnic se jedna slečna dostala opravdu daleko!!! Casting je pro dívky a mladé muže.

Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorkou soutěže je topmodelka Zuzana Stráská, která bude provázet všemi castingy. Ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány k projektu říká: "Jsem velmi potěšen z kontinuálních úspěchů české krásy na poli profesionálního modelingu a opětovným vítězstvím posledního světového finále Janou Tvrdíkovou. Nejen tři vítězství za poslední čtyři roky, ale i skvělé výsledky finalistů ve světě potvrzují výbornou práci celého týmu Elite Model Look, který projekt v Čechách a na Slovensku realizuje“.

Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu, časopis Elle pro dívky a Elle Man pro kluky. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look, dekorativní kosmetiky ARTDECO a moderní bělící zubní kosmetiky Blanx. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci společnosti Rowenta na vybraných castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost. O poradenství a zvýraznění přirozené krásy se na castinzích postarají vizážistky značky ARTDECO.

V den konání castingu nabídne obchod LINDEX 20% slevu na dámskou kolekci.
Neplatí na již zlevněné zboží a online shop. Slevy nelze kombinovat.