Magická esa - Divadlo kouzel Pavla Kožíška

Strhující show pro celou rodinu!

Cena vstupenky: 389 Kč
Magická esa - Divadlo kouzel Pavla Kožíška
  • Adresa:
    Mírové náměstí 44
    Líbeznice u Prahy 250 65

Velké „copperfieldovské“ iluze v podání mistra světa ze Světového poháru bavičů iluzionisty Pavla Kožíška. Těšit se můžete na čtyřmetrovou skluzavku času, která promění postavu dospělého člověka v malé dítě, záhadné čtení myšlenek divákům v publiku, nebezpečné prostoupení obřím ventilátorem, originální levitaci divačky z publika, vystřelení kouzelnice z děla a na řadu dalších velkolepých iluzí plných perfektní zábavy!

Účinkuje: Pavel Kožíšek, Hana Mašlíková / Alena Prešnajderová a Martina Poulíčková / Martina Dvořáková / Denisa Grossmannová, Matyáš Kožíšek, taneční skupiny Magic Girls a Electric Men a další. Vstupné: 389 Kč.

Pokladna divadla: 731 176 659 nebo on-line na www.divadlokouzel.cz. Telefonické a emailové rezervace vyřizujeme průběžně, zpravidla pondělí až pátek od 9:00 do 17:00 a v hrací den od 8:00 do 16:00. Otevírací doba kamenné pokladny je 60 minut před představením.

Předprodejní sítě PO CELÉ ČR: Ticketportal a Kulturní portál.

KOUZELNICKÝ OBCHOD: Kamenný obchod v 1. patře divadla je otevřen 60 minut před představením, během představení a 30 minut po představení nebo nakupujte pohodlně on-line na www.kouzelnickyobchod.cz.

VYHRAJ VSTUPENKY: Staň se na facebooku fanouškem Divadla kouzel a můžeš vyhrát vstupenky zdarma, z první ruky budeš vědět aktuální informace z divadla, soukromí účinkujících a další zajímavosti... Více na ww.facebook.com/divadlokouzel

Termíny