ACCADEMIA TEATRO DIMITRI - Švestkový Dvůr

1.4.2017, 19:00 – 21:00

Podkroví v jedné industriální zóně velkého města je obydleno sedmi mladými umělci, kteří právě skončili školu a hledají práci. Sdílí prostor, jídlo, názory na umění a život. Sní o lepším životě a chtějí vytvořit nezapomenutelné představení, které je učiní slavnými nebo jim alespoň pokryje náklady na nájem a jídlo.

Cena vstupenky: 150 / 110 Kč
ACCADEMIA TEATRO DIMITRI - Švestkový Dvůr
  • Adresa:
    Švestkový Dvůr 35
    Malovice 38411

INSOMNIA

Pochybují o stavu umění i o sobě…další bezesná noc začíná. Insomnia je divadelní inscenace vytvořena sedmi studenty magisterského studia university Accademia Teatro Dimitri v režii Pavla Štourače.

Kombinace fyzického herectví, loutkového divadla a živé hudby. Inscenace je založena na básních/poezii a textech autorů, režisérů a choreografů minulého století, jako např. Antonin Artaud, Jerzy Grotowski, Rudolf Laban, Edward Gordon Craig a další. Výjimečná příležitost zhlédnout tuto inscenaci na českých jevištích. Pouze 31.3. v rámci Mezinárodního festivalu divadelních škol v Brně a 1.4. na Švestkovém Dvoře v Malovicích.

Účinkují: Annette Fiaschi, Alessandra Francolini, Tereza Slavkovská, Santiago Bello, Robert Diaz, Igor Mamlenkov, Charles Tiendrebeogo

Režie: Pavel Štourač

Umělecká spolupráce: Elia Moretti, Katerina Šobáňová, Alessandro La

Rocca, členové Divadla Continuo

Světla: Dante Carbini

Pedagogické vedení: Corinna Vitale, Richard Weihe

Rezervace na: [email protected]