KAMENICKÝ HODOKVAS

1.7.2017 – 2.7.2017, 23:59

Jste příznivci dobrého moku a jídla? Máte rádi spojení dobrého gastronomického zážitku s pořádnou zábavou? Pokud jsou Vaše odpovědi, na obě otázky kladné, přijeďte první víkend prázdnin do Zábavního rodinného parku Fábula v Kamenici nad Lipou.

Nasajete prostředí lidového jarmarku, seznámíte se s lidovými řemesly a nejen to. Vaše chuťové buňky se zde potěší a zažijí kulinářské nebe. Začátkem letních prázdnin se totiž, rodinný park Fábula, rozvoní tradičními a netradičními staročeskými specialitami, které se budou připravovat v Krčmě U loupežníka Bambitky. Kromě toho si budete moci pochutnat i na sladkém trdelníku, bramborových plackách, voňavých klobáskách či jiných lahůdkách. Žízeň zaženete domácí limonádou, moštem, dospělí pak lahodným chmelovým mokem nebo kvalitní vínem.

K autentické atmosféře přispějí umělci a kejklíři. Vaše oko potěší kouzelník, chůdař, šermíři, ohnivý muž Pet a další umělci. Na citeru zahraje, k poslechu i tanci, hudebník z dávných časů Bard Ondráš. V jeho podání si poslechnete dobové renesanční balady, naučí malé i velké návštěvníky několik jednoduchých tanečních kroků, které se jim budou hodit, až Bard spustí na dudy.

Během hodokvasu budou samozřejmě k dispozici ostatní stálé atrakce. Nepřijdete tedy o pohádkové sklepení, zámecké bludiště, tvořivé dílny, minizoo nebo letošní novinku únikovou hru – Útěk ze žaláře.

Pokud se chcete dobře pobavit, nasytit se, okusit dobré nápoje a nasát starobylé ovzduší jarmarku, navštivte rodinný park Fábula v Kamenici nad Lipou.

Program:

9:30 – Otevíráme rodinný park Fábula a všechny atrakce
11:30 – Kouzelnické vystoupení
13:30 – Dobové hudební vystoupení
15:00 – Kejklířská show
18:00 – zavíráme rodinný park Fábula a všechny atrakce