Casting do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2017 v OC Fontána Karlovy Vary

25.3.2017, 10:00 – 11:00

Chcete se stát Vy nebo někdo ve Vašem okolí modelkou nebo modelem? Je vám méně než 21?  Tak si rozhodně nenechte ujít casting prestižní společnosti Elite Model Look. Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm.

Ambasadorkou soutěže je topmodelka Zuzana Stráská, která bude provázet všemi castingy. Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu, časopis Elle pro dívky a Elle Man pro kluky. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look, dekorativní kosmetiky ARTDECO a moderní bělící zubní kosmetiky Blanx. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci společnosti Rowenta na vybraných castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost. O poradenství a zvýraznění přirozené krásy se na castinzích postarají vizážistky značky ARTDECO.

Prostřednictvím Elite Model Look byly objevené mnohé známé tváře z titulních stran světových módních časopisů. Soutěž pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti, jako jsou např. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Denisa Dvořáková, Linda Vojtová, Eva Klímková (světová vítězka Elite Model Look 2013), Barbora Podzimková (světová vítězka Elite Model Look 2014) či Jana Tvrdíková (světová vítězka Elite Model Look 2016).

Díky struktuře soutěže se každá vítězka a vítěz národního finále zúčastňuje mezinárodního finále, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po mole a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem, na jehož konci porota sestavená ze známých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite. Finalisté získávají garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 730.000 EUR.

Navíc v den konání castingu nabídne obchod LINDEX na Rokycanské 20% slevu na dámskou kolekci.

Více informací k akcím a o centru najdete na www.oc-plzen.cz.