Noc s Andersenem

31.3.2017, 16:00 – 22:00

Každoroční akce pro děti ve spolupráci Městské knihovny a MKD.

Cena vstupenky: 30 Kč

S promítáním filmu Čtyřlístek ve službách krále

Březen – měsíc knihy vyvrcholí v pátek 31. března už tradiční Nocí s Andersenem, akcí pro děti, kterou knihovny v celé ČR ukazují malým návštěvníkům, že četba může být skvělou zábavou a dobrodružstvím a obstojí i v konkurenci moderních médií. Tématem letošního ročníku je Čtyřlístek, veselý barevný komiks napínavých příběhů o čtyřech nerozlučných zvířecích přátelích, dobře známý i generaci dnešních rodičů. Právě jednoduché obrázkové čtení totiž dokáže přitáhnout k četbě i děti, které by ze začátku dokázal těžší text odradit.
Mělnické kulturní centrum připravilo pro děti zajímavý program ve spolupráci Městské knihovny a MKD, kde letošní ročník zahájí už v 16 hodin promítání filmu Čtyřlístek ve službách krále, následovaný od 17.30 předvedením dravých ptáků Sokolnictví Pražák na prostranství před kulturním domem.

K následujícímu programu pro děti prvního stupně ZŠ v městské knihovně je potřeba se předem registrovat osobně v dětském oddělení knihovny, případně elektronicky na e-mailu [email protected]. Registrace bude probíhat od 1. března do naplnění kapacity 30 dětí, bohatý program bude zaměřený na pohádky, básničky, zvířátka a kvízy s motivy zvířat.
V ceně jednorázového účastnického poplatku 30 Kč je zahrnuto malé občerstvení.