Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

10.3.2017 – 11.3.2017, 23:59

Již 10. a 11. března 2017 se v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY představí 23. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Více než tři sta vystavovatelů nabídne široké spektrum známých a prestižních značek profesionální, přírodní či dekorativní kosmetiky, wellness péče a mnoha dalších oblastí pro krásné tělo a duši.

V několika saloncích i na hlavním podiu bude opět probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám, anti-aging péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci či metodám alternativní péče o zdraví. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii a kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka. Veletrh tedy nabízí nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci pomocí nejlepších odborníků, kteří budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravého životního stylu.

Samozřejmě nebude chybět ani bohatý program plný módních přehlídek s kráskami České Miss, kadeřnické show či zajímavé soutěže v čele s uznávanou soutěží Pavla Bauera „Creative Image Team“.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, program, jakožto další informace pro jarní veletrh najdete na www.WorldOfBeauty.cz. Více také na našem Facebooku www.facebook.com/KosmetickyVeletrh