Dobrodružné putování Ducha Ducháčka - Divadlo Kampa

4.11.2018, 16:00 – 17:10

Nová pohádka pro děti o malém divadelním duchovi, který se tak trochu omylem vydá na cestu kolem světa a zažije spoustu dobrodružství. Nechte se unést na vlnách Vltavy a Labe až do Hamburku, z Hamburku přes oceán do Orientu a Himálají, odtud na lyže do rakouských Alp a přes Šumavu zpět na Kampu. Pro děti od 4 let.

Cena vstupenky: 100 Kč
Dobrodružné putování Ducha Ducháčka - Divadlo Kampa
  • Adresa:
    Nosticova 634/2a
    Praha 1 110 00

Věříte na duchy? A víte, že i třeba divadla mají své duchy? My vám budeme vyprávět jeden takový napínavý příběh o tom našem kampovském Duchovi Ducháčkovi. On byl totiž hrozně líný a vůbec se nevěnoval svým povinnostem! Vůbec nepomáhal technikům věšet barevné filtry, nepošťuchoval nepozorné diváky, nekradl dětem bonbóny, aby nešustily, zkrátka skoro celý život jen prospal na půdě. Až jednou, až jednou se tak trochu omylem vydal na cestu kolem světa a zažil spoustu nečekaných dobrodružství...

Hooodně napínavé vyprávění s živou hudbou, loutkami a spoustou fantazie! Nechte se unést na vlnách Vltavy a Labe až do Hamburku, z Hamburku přes oceán do Orientu a Himálají, odtud na lyže do rakouských Alp a přes Šumavu zpět na Kampu. Pro milovníky romantiky: velká cesta Ducha Ducháčka kolem světa bude i trošičku o lásce;)

Režie: Iveta Dušková

Námět: Agáta Dušková, Veronika Vacková

Scénář: Agáta Dušková

Hrají: Agáta Dušková, Sofia Adamová a Matěj Štrunc

Výtvarné návrhy scénografie: Veronika Vacková

Výroba scény: Jan Čapek

Výroba kostýmů a loutek: Dana Heroldová

Hudba: Christian Hummel a Matěj Štrunc

Texty písní: Michaela Horynová

Grafika a ilustrace: Veronika Vacková

Světelný design: Petr Taclík

Představení trvá 70 minut a je bez pauzy. 

PŘEDSTAVENÍ VZNIKLO ZA PODPORY MČ PRAHA 1. DĚKUJEME!