Pětihodinová přehlídka nejlepších reklam z celého světa PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ míří opět do Prahy

24.2.2017, 19:00 – 25.2.2017, 2:00

Největší světová reklamní show PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ proběhne v pražském kině Lucerna v pátek 24. února 2017 od 19.00 hodin. Následovat ji bude v sobotu 4. března 2017 stejná akce v brněnském klubu Fléda.

Téměř 300 spotů z 50 zemí světa v bloku trvajícím přes 5 hodin. Reklamožrouti letos servírují reklamy chytré, inteligentní, exotické, ale také kontroverzní podpásovky či historické spoty. Diváci si tak opět mohou vychutnat přehlídku toho nejlepšího, co svět reklamy za poslední rok vytvořil. Reklamožrouty čeká také bohatý doprovodný program. Ve hře budou konzole PlayStation, kultovní fotoaparáty Instax Mini od společnosti Fujifilm a mnoho dalšího.

PlayStation Noc Reklamožroutů je pásmo více než tří set reklam, které je rozmanité nejen tematicky, ale také tím, kde videa vznikla. ,,Dramaturgové přehlídky si dávají záležet na tom, aby se do výběru dostaly zábavné kousky i vážnější snímky. Zajímavé jsou také rozdíly mezi velkorozpočtovými reklamami a videi, u kterých dokázali tvůrci vytěžit hodně efektu z malého rozpočtu,”  vysvětluje pořadatel David Horáček.

Letošní PlayStation Noc Reklamožroutů ukazuje, jak do propagace přirozeně vstupují i prvky typické pro kulturu určité země. Nejlepším příkladem je třeba pákistánská reklama na čaj, která je natočena v bollywoodské stylu. Značka Nokia zase vtipně využívá aktuální trend selfie fotografií, Mercedes Benz zase natočil sexy reklamu o vztahu aut. Pětihodinové pásmo reklam bude rozděleno do čtyř bloků se třemi přestávkami.

V přestávkách diváky čeká doprovodný program. Kromě soutěží bude diváky bavit DJ, hrací konzole Playstation, zábavný fotoaparát Instax Mini od Fujifilm, kterým se může každý vyfotit a fotku si odnést, dámy se mohou nechat nalíčit luxusní dekorativní kosmetikou.