ZÁBAVNÉ SPORTOVÁNÍ PRO DĚTI V GALERII HARFA

29.1.2017, 14:00 – 17:30

Malé sportování, které jako každoročně pořádá oblíbená dětská tělocvična Monkey´s Gym, se bude konat v neděli 29. ledna 2017 od 14:00 do 17:30 v Galerii Harfa. Děti si užijí spoustu zábavy na několika stanovištích po celém obchodním centru. Pro zdatné sportovce je přichystána i malá sladká odměna.

Cena vstupenky: zdarma Kč

GALERIE HARFA A INTERSPORT SI PRO MALÉ SPORTOVCE OD 2 DO 5 LET PŘIPRAVILY ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE PLNÉ SPORTU. V RÁMCI JIŽ 6. ROČNÍKU MALÉHO SPORTOVÁNÍ SE VAŠE RATOLESTI MOHOU VYDOVÁDĚT PŘI SKÁKÁNÍ NA TRAMPOLÍNĚ, U MINIGOLFU NEBO NA PLYŠOVÝCH PONÍCÍCH.

Jsou už vaše ratolesti znuděné ze studeného a sychravého počasí, které venku panuje? Vezměte je do Galerie Harfa, ať si užijí spoustu zábavy s ostatními dětmi při netradičním sportovním odpoledni. Malé sportování startuje v tělocvičně Monkey´s Gym a pokračuje na několika dalších stanovištích rozmístěných po Galerii Harfa. Všude budou přítomni zkušení instruktoři, kteří se už teď na dětičky těší.
Na vaše špunty čeká minigolf, skákání na trampolíně nebo jízda na plyšových ponících. V tělocvičně také mohou předvést své gymnastické dovednosti. Na začátku sportování dostanou děti kartičky, na které budou sbírat razítka. Ty ke konci vymění za sladkou odměnu v podobě zmrzliny Grycan.

www.monkeysgym.cz
www.galerieharfa.cz