MOBITEX 2014 Brno Výstaviště

23.4.2014 – 25.4.2014, 23:59

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu.

Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX představuje nejnovější trendy ve vybavení interiéru a doplňky bydlení. Tvoří tak alternativní nabídku nábytku a interiérového vybavení oproti obchodním řetězcům. Pravidelně se zde prezentují přední výrobci a dodavatelé nábytku a bytového vybavení na českém trhu.

Projekty na podporu designu

Projekt New Design představuje platformu pro prezentaci novinek na českém trhu v kategoriích domácí produkce a import. Jedná se o atraktivní prezentační projekt pro High-End firmy, které na veletrzích v ČR běžně nevystavují.    

Inspirativní interiéry představují reálnou ukázku toho, jak je možné pracovat nejen s prostorem, ale i jednotlivými exponáty vystavujících firem. Vedle standardní výstavní expozice se tak firmám otevírá i další možnost prezentace na veletrhu, pro architekty a bytová studia je to příležitost pro vlastní prezentaci, se zachováním možnosti poskytovat odborné poradenství široké veřejnosti. Inspirativní interiéry jsou rozšířením návštěvnicky atraktivního Projektu Architekt, v jehož rámci je poskytováno bezplatné poradenství interiérových architektů.   

Soutěžní přehlídky - exponátové soutěže Grand Prix Mobitex:    
• sekce STUDENT = podpora studentské tvorby    
• sekce VYSTAVOVATEL = soutěž vystavených exponátů    

Technologie&Design – špičková audiovizuální technika jako plnohodnotná součást interiéru