DSB 2014 Brno Výstaviště

23.4.2014 – 25.4.2014, 23:59

Veletrh dřeva a staveb.

Veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno  je jediným takto zaměřeným veletrhem na Moravě, který díky vhodné geografické poloze brněnského výstaviště umožňuje oslovit nejenom návštěvníky z Čech, Moravy, ale i z dalších zajímavých regionů - blízkého Slovenska a dalších okolních zemí. Jarní termín veletrhu umožňuje oslovení zákazníků a prezentaci novinek ještě před zahájením stavební sezóny. 

Veletrh umožňuje ucelenou prezentaci oborů dřevěných staveb a konstrukcí, materiálů pro dřevostavby a konstrukce, základy a opláštění pro dřevostavby a dalších oborů, které jsou úzce spjaty s dřevostavbami. 

Prezentovanou problematiku veletrhu DSB - Dřevo a stavby Brno doplňují tradiční Stavební veletrhy Brno a úzké provázání  se stálou výstavou dřevěných montovaných domů v Národním stavebním centru Eden 3000 vedle areálu brněnského výstaviště. Souběžně konané veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO pak rozšiřují prezentovanou problematiku o stále aktuální pohled ochrany životního prostředí a strukturu návštěvníků o segment veřejné sféry.