Rockový Slunovrat 2017 - Řevnice

3.6.2017, 10:00 – 4.6.2017, 5:00

3. června 2017 se koná poctivý hudební festival s jedinečnou atmosférou v atraktivním prostředí Lesního divadla v Řevnicích.

Cena vstupenky: 150 Kč

Čeká Vás spousta kapel různých žánrů. Festivalu Rockový Slunovrat bude v roce 2017 už jedenáct let. Tenkrát v roce 2005 vznikl jako skromnější hudební akce, která si však brzy našla své návštěvníky a stala se tradicí. Velkou zásluhu na tom má určitě i atraktivní prostředí lesního amfiteátru v Řevnicích, kde se festival každoročně pořádá. Od dob svých začátků se Rockový Slunovrat posunul hodně kupředu. Snaží se držet hesla „Za málo peněz hodně muziky!“, a proto je organizátorů prioritou snížit cenu vstupného na co nejnižší možnou částku, ale zároveň neochudit návštěvníky o hudební zážitky. Pro nadcházející ročník rozšiřují areál, a chystají dokonce tři pódia, z nichž jedno bude mít také benefiční charakter. V rámci projektu Slunovrat léčí půjde veškerý výtěžek ze sbírky právě u třetí stage na konto Klubu nemocných cystickou fibrózou, která snad udělá radost lidem bojujícím s touto zákeřnou chorobou.

Co se týče dramaturgie, můžete se těšit na průřez všemi možnými žánry. Největší zastoupení v programu obvykle mívá ska a rock, letos se však můžete těšit i na něco z reggae, punku nebo alternativy.

Dubioza kolektiv - Tata Bojs - Sto zvířat - DEAD NECK(UK) - Fast Food Orchestra - Hentai Corporation - Circus Problem - Prague Conspiracy - Timudej - TiNG - NANO - Slapdash Rockabilly - K2 (kadve) - DJ MACKIE MESSER - DJ Forrest Pine kapely na třetí stage budou zveřejněny po ukončení první části soutěže Rockový Slunovrat léčí

Těšte se na pohodovou akci plnou výborných kapel, skvělých lidí, studeného piva a dobrého jídla, završenou taneční hudbou až do rána.