VI. Kančí ples roztančí Brno

3.3.2017, 19:00 – 4.3.2017, 3:00

Přijďte si užít nejzábavnější ples v Brně! Šestý ročník tradiční veselice s kapelou Kanci paní nadlesní i tentokrát láká na bohatý program.

Cena vstupenky: 250 Kč

První březnový pátek je tradiční termín, kdy se kapela Kanci paní nadlesní odvděčí svým fanouškům. Na plese se můžete těšit na skvělou zábavu, přátelskou atmosféru, zajímavou tombolu nebo ohňovou show v podání dua In Flamenus.

Hrát budou jako vždy dobře naladění Kanci paní nadlesní, chybět nebude ani cimbálka s primášem Jakubem Ilíkem, předtančení, a jako každý rok jeden šťastlivec získá v tombole sele (nebojte, bude to poukaz a je jen na Vás, kdy si ho vyzvednete už nachystaného k přípravě v kuchyni).

Tak si do diářů, deníčků, bolů a mobilů nezapomeňte poznamenat datum 3 .3. 2017 a připsat si k tomu Kančí ples!

Vstupenka na VI. Kančí ples stojí 250 korun.

Lístky si už teď můžete rezervovat z pohodlí domova. Stačí si vybrat na pláncích na našem webu (bílé políčko u stolů=volné místo, světle červené políčko u stolů=obsazené místo), napsat jméno, počet míst a číslo stolu na e-mail [email protected] a je to.
A jako každý rok platí, že vstupenky na VI. Kančí ples vám přivezeme až domů, do práce, prostě kamkoliv, kam bude v Brně chtít.