Výstava Body The Exhibition odhaluje největší tajemstvi fungování lidského těla

22.2.2017 – 23.7.2017, 23:59

Velkolepá výstava o lidském těle obsadila prostory o rozloze více než 2000m2 ve dvou Křižíkových pavilonech v areálu Výstaviště Praha - Holešovice. Tato edukativní expozice nabízí více než 20 celotělových a k tomu dalších 300 exponátů, pocházejících ze skutečných lidských těl. Výstava je rozložena ve dvanácti sálech, které jednotlivě představují fungování lidského organismu. Připravena je také interaktivní část.

Cena vstupenky: od 190 Kč

Výstava Body The Exhibition odhaluje největší tajemstvi fungování lidského těla. I tak by se dala popsat unikátní expozice výstavy Body The Exhibition, kterou můžete až do 30.6. 2017 navštvit ve dvou Křižíkových pavilonech Výstaviště Praha Holešovice. Tato nová výstava přijela do České republiky v největší možné velikosti a návštěvníci se tak mohou těšit na více než dvacet celotělových exponátů a k tomu stovky detailních exponátů jednotlivých orgánů nebo částí těla.

Neexistuje nic přesnějšího, nikde jinde neodhalíte tajemství fungování lidského těla tak detailně, jako na výstavě Body The Exhibition, která se rozkládá na více než 2000 m2 Křížíkových pavilonů holešovického výstaviště v Praze. Ve dvanácti galeriích výstavy odkryjí návštěvníci všechny funkce jednotlivých částí těla, jako jsou pohybový aparát, nervový systém, kompletní vývoj lidského plodu, ale i zajímavé exponáty porovnávající zdravé a nemocné orgány lidského těla. "Do České republiky přijela výstava Body The Exhibition v nové a největší podobě, jakou jsme tu dosud měli. Jsme rádi, že můžeme vzít návštěvníky na fascinující cestu po lidském těle," řekla k výstavě zástupkyně pořadatele Lucie Nouzová z JVS Group.

Všechny exponáty na výstavě, pochází ze skutečných lidských těl, která prošla speciální metodou plastinace, která uchovává tkáně v původním stavu. Původ lidských těl, pochází od dobrovolných dárců. Výstava putuje do Prahy z Las Vegas a pochází z produkce společnosti Imagine Exhibitions ze Spojených států amerických.

Kromě exponátů, jsou na výstavě instalovány také velké LCD obrazovky s animacemi popisujícími funkce jednotlivých části těla. Samozřejmostí jsou podrobné popisky jednotlivých exponátů. K dokonalosti servisu pro návštěvníky výstavy přispívá neustálá přítomnost mediků - průvodců, kteří odpoví na dotazy návštěvníků, a poutavou formou vše popíši na přítomných exponátech.

Kompletní informace o výstavě naleznete na webu www.bodyexhibition.cz

 

Foto: JVS Group