Mikulášovy patálie s andělem a čertem v galerii GUD

5.12.2016, 15:00 – 19:00

Přijďte k nám na mikulášský den a zažijte spoustu zábavy, tvoření a dětské radosti. Dětem se bude celou dobu věnovat tým galerie GUD, děti můžete v galerii nechat a vyzvednout si je po skončení akce. Pozor, kapacita je omezena, nutná rezervace předem na [email protected].

Tým galerie GUD pro vaše děti připravil pro tento den spoustu workshopů, netradiční zábavy a her. Nebude samozřejmě chybět Mikuláš s moudrou knihou, čertík Bertík, na kterého si děti připraví kouzelnou hůlku, aby se ho tolik nebály, a anděl, který rozzáří dětské oči a pohladí na duši. Tyto tři postavy provedou děti celým programem. Na děti budou čekat workshopy, při kterých si vyrobí například andělská křídla, mikulášskou čepici a kouzelnou hůlku na čerta. Děti se zúčastní i workshopu výroba obrazu. Ten bude vytvořen z razítek, které si děti nejprve vyrobí z brambor od čertíka.
Děti si budou moci vybrat, zda je výstavou o Karlu IV. provede Mikuláš, anděl či čert. Poté Mikuláš rozdá dětem připravené balíčky a přečte jim z moudré knihy, co o nich ví.
Termín: pondělí 5.12.2016
Čas : 15:00 až 18:30 hodin (možné prodloužení do 19:00 hodin)
Cena : 490 Kč ( sourozenecká sleva 10 %, doprovod zdarma)
Cena obsahuje:
balíček darů od Mikuláše (ovoce, sladkosti - mohou být i bez cukru a zdravé - podle přání, pexeso galerie GUD, výtvarné potřeby a GUD překvapení, které bude děti inspirovat k dalšímu tvoření)
Mikuláše, čerta a anděla
4x workshop včetně materiálu na workshopy
vstupné na výstavu a komentovaná prohlídka k výstavě Karla IV. , doplněna o Adventní tradice za doby Karla IV.
občerstvení po celou dobu – pitný režim (voda, Jupí sirupy, citronáda, sodastream), drobné pochutiny (křupky, cereálie, ovoce), káva a čaj
Galerie bude pro tuto akci uzavřena, rezervace předem na [email protected] (do 4.12. 20:00 hodin). Ke své rezervaci prosím dopište nějaké informace, které může Mikuláš přečíst o vašem dítěti. Zda-li bylo hodné anebo malinko zlobilo.