Hvězdy 1. ligy házené se utkají ve Zruči nad Sázavou

17.12.2016

Ti nejlepší z první ligy házené se 17. prosince sejdou ve Zruči nad Sázavou, aby se zúčastnili
Utkání hvězd. Diváci se tak mohou těšit na výběr mužů a žen v zápasech Východ proti Západu.

Cena vstupenky: 50 Kč Kč

Sobotní program zahájí ve 12:30 nejmenší hvězdy a naděje, které v 15:00 vystřídá utkání výběru žen. Výhoz utkání mužů je plánován na 17:00. Zápasy mužů i žen zaručují vysokou kvalitu hry, mnoho vstřelených branek i jedinečné exhibiční prvky. Akce vyvrcholí slavnostním galavečerem, během kterého budou vyhlášeni nejlepší hráči i vítězové doprovodných soutěží.

Součástí Utkání hvězd bude kromě unikátních sportovních zápasů také bohatý doprovodný program. Vystoupí místní kapela, k dispozici bude občerstvení i raut, chybět nebudou ani maskoti akce.

Cílem Utkání hvězd 1. ligy je zaujmout mládež a propagace házené jako takové. Akce je příležitostí k setkání hráčů druhé nejvyšší házenkářské soutěže v České republice spolu s funkcionáři, sportovními fanoušky i laickou veřejností.

Za třetím ročníkem úspěšné akce stojí nadšenci z Handball Events. „Každý rok posouváme hranice této akce dál. Ohlasy od hráčů, diváků i funkcionářů nás motivují k další usilovné práci na utkání tak, aby každý následující ročník byl ještě lepší,“ říká Vojtěch Hanzl, jeden z pořadatelů a spoluzakladatel Handball Events.

Přijeďte poslední sobotu před Vánoci do Zruče nad Sázavou. Tady si totiž užijete to nejlepší z české házené, strhující atmosféru i následnou párty.

O Handball Events
Handball Events byl založen pěti nadšenci, aktivními hráči házené. Svou činnost zaměřuje především na organizaci sportovních akcích, na kterých se snaží házenou představit v modernějším pojetí, které si tento sport zaslouží. Jeho členové se podílí i na přípravě dalších sportovních akcí, ať už jako producenti, moderátoři či odborní poradci. Handball Events je úzce spjat se společností handballeshop.eu, specializovaným eshopem nabízejícím široké spektrum házenkářských produktů, mající dominantní postavení na českém trhu. Více na www.handballevents.cz a www.handballeshop.eu

Kontakt:
Vojtěch Hanzl
[email protected]
tel: +420 724 870 080
www.handballevents.cz
www.facebook.com/handballevents/