Forum Karlín naplní hudební humor tak vražedný, že možná nevyváznete živí

24.4.2017, 20:00 – 22:00

Trio Brousek – Brzobohatý Gregor – Kučera a na stejném pódiu Symfonický orchestr Českého rozhlasu. Na „vážnou“ hudbu zapomeňte, jisté je pouze to, že se vážně pobavíte. 24. dubna 2017 od 19.30 ovládne pódium Fora Karlín 3FREE MEN SHOW - Ondřej Brousek – klavír, moderace, Ondřej Brzobohatý Gregor – klavír, moderace a Jan Kučera v roli dirigenta.

Tito mladí odvážní hudebníci, kteří se nebojí žádného žánru ani experimentu a humor je koření, kterým rozhodně nešetří, vám díky spojení se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu zodpoví ty nejzáludnější hudební otázky: Jak by zněla „Osudová“, kdyby byl Beethoven optimista? Co je to „nevhodná „ hudba? Může mít „Souboj klavírů“ vítěze? Nejen to se dozvíte v originálním večeru plném hudebních vtipů s dvěma klavíry a symfonickým orchestrem na pódiu.
Znáte je?
Kdo z vaší trojice je nejvtipnější?
Ondřej Brzobohatý Gregor: Bohužel jsem nucen přiznat pravdu, jsem to já. Nejen, že se to o mně často říká, ale zároveň jsem o tom skálopevně přesvědčen. Ostatně, kdo z těch dvou sucharů by si troufnul přijít na jeviště v tygrovaných tangách? Věřte, že je pod smokingem zaručeně mám!
Jan Kučera: Z naší trojice je vždy nejvtipnější ten, kdo zrovna mluví.

Ondřej Brousek: Já, protože to všechno nejvíc chápu. Ale nikdo mi nerozumí.


Kdo má nejvíc fanynek?
Ondřej Brzobohatý Gregor: To je nějaký druh kožní infekce?

Jan Kučera: Symfonický orchestr Českého rozhlasu.

Ondřej Brousek: Těch bývalých nejspíš já. Hodně jsem je zklamal.

Kdo je nejrozumnější?
Ondřej Brzobohatý Gregor: O takové hanlivé urážce nehodlám nic ani slyšet, nezlobte se.

Jan Kučera: Samozřejmě já.

Ondřej Brousek: Brzobohatý, ten nekouří.