DAVE MATHEWS & TIM REYNOLDS ve Foru Karlín

2.4.2017, 20:00 – 22:00

 DAVE MATTHEWS a TIM REYNOLDS OZNAMUJÍ EVROPSKÉ TURNÉ 2017 Série akustických koncertů odstartuje 20. března 2017 v londýnském Eventim Apollo. Následující jaro budou mít fanoušci vzácnou příležitost stát se svědkem ojedinělé hudební události; Dave Matthews a Tim Reynolds, oba z Dave Matthews Bandu, se představí během koncertů na různých místech po celé Evropě.

 Po masivním úspěchu Dave Matthews Bandu na evropském turné v roce 2015, se duo těší na návrat s velmi odlišným druhem vystoupení. Během těchto akustických show představí Matthews a Reynolds podstatu a příběh každé skladby. Turné odstartuje v Londýně, navštíví Irsko, Nizozemsko, Dánsko, Německo, Rakousko, Českou republiku, Itálii a končí v Portugalsku. Níže kompletní seznam koncertů.
Dave Matthews Band, slavící 25. výročí, je proslulý pro svá živá vystoupení a během poslední dekády se stal kapelou s nejvyšším počtem prodaných vstupenek. Od svého vzniku kapela prodala více než 20 milionů vstupenek a dohromady 38 miliónů CD a DVD nosičů.
Stali se také první skupinou v historii se šesti po sobě jdoucími studiovými alby, která se umístila na první příčce žebříčku Billboard 200. Mezi jejich největší hity patří skladby "What Would You Say," "Crash Into Me," “Too Much” nebo “Everyday.”

Zpěvák a kytarista Dave Matthews vydal svůj sólový debut Some Devil v roce 2003 a za singl Gravedigger obdržel cenu Grammy v kategorii nejlepší mužský rockový hlasový výkon. Tim Reynolds je samouk, mistr ve hře na sitar, jazzovou kytaru, Djembe, dvanáctistrunnou kytaru, housle a mandolínu, a na své akustické a elektrické kytary. Kromě jeho práce s Dave Matthews Bandem, nahrává a vystupuje s TR3, průlomovým elektro triem, které založil v roce 1980. Jako duo vydali Dave Matthews & Tim Reynolds tři živá 2CD Live At Luther College (1999), Live At Radio City (2007) and Live In Las Vegas (2010).

Dave Matthews & Tim Reynolds – Termíny evropského turné 2017

20.března Londýn, Anglie Eventim Apollo
21.března Londýn, Anglie Eventim Apollo
23.března Dublin, EI Olympia Theatre
25.března Groningen, NL De Oosterpoort
26.března Amsterdam, NL AFAS Live (Heineken Music Hall)
27.března Kolín nad Rýnem, DE Palladium
29.března Kodaň, DK Royal Arena
30.března Berlín, DE Columbiahalle
1.dubna Vídeň, AT Wiener Konzerthaus
2.dubna Praha, CZ Forum Karlin
4.dubna Turín, IT Teatro Colosseo
6.dubna Padova, IT Gran Teatro Geox
7.dubna Milán, IT Teatro Arcimboldi
10.dubna Lisabon, PT Coliseu Lisboa
11.dubna Porto, PT Coliseu Porto