Harry Potter a kámen mudrců in concert

28.1.2017, 18:00 – 20:00

Diváci v Česku poprvé uslyší hudbu k celému filmu jedné z nejoblíbenějších filmových sérií v historii v podání symfonického orchestru.

DIVÁCI V ČESKÉ REPUBLICE POPRVÉ USLYŠÍ HUDBU Z CELÉHO FILMU Z JEDNÉ
Z NEJOBLÍBENĚJŠÍCH FILMOVÝCH SÉRIÍ V HISTORII V PODÁNÍ SYMFONICKÉHO ORCHESTRU
Český národní symfonický orchestr zahraje hudbu z fi lmu Harry Potter a kámen mudrců dne 28. ledna 2017 jako
součást série koncertů hudby z fi lmů o Harry Potterovi. Symfonický orchestr zahraje živě, jako doprovod k fi lmu, promítaném na velkém
plátně, každý tón z fi lmu Harry Potter a kámen mudrců. Diváci budou moci prožít kouzlo fi lmu ve vysokém rozlišení na dvanácti metrovém plátně,
za zvuků orchestru hrajícího nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse.

(film bude promítán v původním znění s českými titulky)

Cena vstupenky: 590 - 1490 Kč

Český národní symfonický orchestr zahraje hudbu z filmu Harry Potter a kámen mudrců dne 28. ledna 2017 jako součást série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi. Symfonický orchestr zahraje živě, jako doprovod k filmu, promítaném na velkém plátně, každý tón z filmu Harry Potter a kámen mudrců. Diváci budou moci prožít kouzlo filmu ve vysokém rozlišení na dvanácti metrovém plátně, za zvuků orchestru hrajícího nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse.

CineConcerts a Warner Bros. Consumer Products představili počátkem letošního roku připravovanou sérii koncertů hudby z filmů Harry Potter, nové mezinárodní turné, oslavující filmy o Harry Potterovi.  Koncerty hudby z filmu Harry Potter, které odstartovaly v červnu 2016, jsou dalším kouzelným zážitkem z čarodějného světa J.K. Rowlingové.

Justin Freer, prezident CineConcerts a producent/dirigent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi řekl, "Filmová série Harry Potter je jedním z ojedinělých kulturních fenoménů, který stále přináší potěšení milionům fanoušků po celém světě. Je nám velkým potěšením, že můžeme poprvé v historii poskytnout divákům jedinečnou příležitost poslechnout si oceněnou hudbu, hranou živě symfonickým orchestrem, a zároveň shlédnout milovaný film, promítaný na velkém plátně. Bude to nezapomenutelná událost.”

Brady Beaubien ze CineConcerts, producent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi, dodal, "Harry Potter je synonymem vzrušení po celém světě a věříme, že si představením této neuvěřitelné hudby, společně s celým filmem, diváci užijí návrat do tohoto kouzelného světa, k mnoha úžasným postavám, které ho obývají, a k jejich dobrodružstvím."

CineConcerts je jedním z předních producentů živých hudebních zážitků propojených s vizuálními médii. Společnost založili producent/dirigent Justin Freer a producent/spisovatel Brady Beaubien. CineConcerts zapojilo do koncertních představení milióny lidí po celém světě, kterým přineslo zcela novou zkušenost s živým vystoupením. Mezi nedávné živé akce podobného typu patří Gladiátor, Kmotr, Život je krásný, koncert DreamWorks Animation, koncert k 50. výročí filmu Star Trek: Poslední cesta, a Snídaně u Tiffanyho. Justin Freer se rychle stal jedním z nejvyhledávanějších dirigentů filmové hudby s dlouhým seznamem projektů symfonické hudby, hrané živě během projekcí. Hrál s mnoha předními světovými orchestry, včetně Chicagského symfonického orchestru, Londýnské Filharmonie, Newyorské filharmonie, Philadelphského orchestru, Filharmonického orchestru, Symfonického orchestru ze San Franciska a Symfonického orchestru ze Sydney. Od celovečerních filmů s živým orchestrem až po hudebně-interaktivní sportovní akce nebo odpočinek v původním 3D prostředí, CineConcerts je v čele trhu s živou zábavou.

Více informací o sérii koncertů hudby z filmu Harry Potter najdete na www.harrypotterinconcert.com.