Podzimní BAZAR BAR 2016

5.11.2016, 13:00 – 18:00

Oblečení, šperků, obuvi ani kabelek nemá žádná žena nikdy dost. A možností obnovit si šatník i botník za ceny, které nebolí, také mnoho není. Jednou z mála takových příležitostí je již tradiční fashion event Bazar Bar, který se koná v ČSOB Inspiraci na Jungmannově náměstí.

Přijďte si i Vy nakoupit nové módní kousky a prodat ty, které už vás nebaví. Pokud budete mít zájem vystavený kousek opravdu ulovit, můžete s prodejcem zkusit smlouvat. V každém patře bude k dispozici i kabinka se zrcadly, kde si můžete vše pohodlně zkusit.

Příchozí tentokrát čeká hned několik překvapení! Unikátní spojení se během letošního podzimu podařilo vytvořit s Promod, či Boutique Française. Oblečení není nutné jen nakupovat nebo prodávat, textil lze v rámci akce i darovat. O správné umístění darů tam, kde je to potřeba, se postará Potex.cz. Z již tradičních služeb lze zmínit především manikúru, úpravu obočí a kadeřnici, veškeré tyto služby tu opět budou pro vás!

Abyste si mohli své nákupy naplánovat, doporučujeme se objednat na [email protected].

V prostorách ČSOB Inspirace můžete navštívit i Matcha Tea Bar, kde bude k dostání široké spektrum Matcha Tea produktů k okamžité konzumaci i k doplnění domácích zásob.

 

CO:        Podzimní Bazar Bar
KDY:      sobota 5. 11. 2016  13:00 – 18:00
KDE:      ČSOB Inspirace, Jungmannovo náměstí 767, 110 00 Praha 1