KO SPEED CLIMBING

25.10.2016 – 30.10.2016, 23:59

Závody v lezení na horolezecké stěně.

Návštěvníci se shromáždili před monumentální stěnou. Lidé s nákupními taškami se se zájmem zastavují. Rozhostilo se napětí. Ticho přeruší signál. Davem se nesou povzbudivé výkřiky. Neuvěřitelnou hbitostí se pohybují 2 sportovci vzhůru. Noha střídá ruku, každý sval se napíná. Jedou na maximum. Je to napětí do poslední vteřiny!

Vítejte na KO SPEED CLIMBING. Jedinečný závod v lezení na rychlost KO systémem. 14 metrů vysoká stěna prověří síly a zručnost sportovců. Toho pomalejšího z dvojice ten rychlejší nemilosrdně vyřadí. Nadšení, drama, pot i zklamání, neopakovatelná show, u které se vám bude tajit dech.

Na týden se stane obchodní centrum Letňany středem zájmu nadšenců lezení i široké veřejnosti.

Jak říká jeden z organizátorů Martin Plecitý: „V úterý 25. října budou slavnostní otevření stěny doprovázet ukázky lezení. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet pod dohledem profesionálních instruktorů, tento sport na vlastní kůži. Od středy do pátku budou probíhat kvalifikační kola pro veřejnost. Ti nejúspěšnější poměří své síly v hlavním závodě s mezinárodní lezeckou špičkou. Přijďte si vyzkoušet i Vy tento moderní a dynamický sport, který je jak pro děti, tak pro dospělé. Jsme připraveni všem vysvětlit základy lezení“.

Našim cílem je spojit sport na nejvyšší úrovni s atraktivní diváckou show a v netradičním prostředí návštěvníky zapojit do samotného sportovního dění.