XBOX ONE herní zóna v OC Silesia Opava

2.10.2016, 10:00 – 11:00

Vyhraj skvělou konzoli Xbox One a zapůjčení luxusního vozu Porsche Cayman S na 1 den.

V neděli 2. 10. 2016 přijďte do OC Silesia mezi 10 – 18 hodinou a můžete si vyzkoušet ty nejžhavější herní novinky na několika konzolích Xbox One. Bude pro vás připravena prostorná herní zóna s nejnovější hrou FORZA HORIZON 3 a FIFA 17, ale také oblíbené Kinect Sport Rivals, Dance Central a především MINECRAFT! Této oblíbené hře bude věnován větší herní prostor, jako interaktivní koutek z prostředí MINECRAFTU, kde si na dvou Xbox One konzolích můžete volně hrát, vyfotit se u pozadí s motivem hry a pro ty nejmenší jsou připraveny i stavební kostky.

Celý program bude moderovat Petr Šimek, který bude průběžně vyhlašovat soutěže a mini turnaje v oblíbených hrách o super výhry. Největším lákadlem bude výhra Xbox One.

Příznivce rychlých kol čeká celodenní FORZA HORIZON 3 závodění, do kterého se může přihlásit každý. Hraje se opravdu o hodně! V OC Silesia budete mít v neděli 2.10. možnost obdivovat sportovní Porsche Cayman S, které zapůjčila společnost Luxury Rent a taktéž tento vůz zapůjčí na celý den hlavnímu vítězi závodu FORZA HORIZON 3. Neváhejte a přijďte! Přihlásit se můžou i účastníci mladší 18 let, a však musí dorazit se zákonným zástupcem, který v případě výhry, převezme poukázku.

Více na www.oc-silesia.cz

Těšíme se na vás!