Výcvik psů ve Žlutých lázních

29.9.2016, 17:30 – 27.10.2016, 18:30

Zveme Vás na pravidelný výcvik psů, který se bude konat každý čtvrtek od 17:30 se známým psím trenérem Adamem Holeksou.

Máte starosti s výchovou vašeho psa, nebo si naopak chcete pořídit malé štěňátko? Bez výchovy a také správného výcviku to nepůjde. Pamatujte, že štěně je třeba začít cvičit co nejdříve. Pes by měl znát alespoň základní povely, které jsou nepostradatelné pro běžný život. Výcvik psa obnáší zejména to, aby se pes naučil porozumět vaší řeči a vy zase jemu. Toto vzájemné porozumění hraje klíčovou roli ve společném soužití. S výcvikem můžete začít sami, pokud víte, jak na to. Mnohem efektivnější ale je obrátit se na člověka, který se cvičením psů zabývá. A nemyslím tím klasický „cvičák“.
Adam Holeksa | Výcvik psa
Dovolte mi, abych se vám nejprve představil. Mé jméno je Adam Holeksa, výcviku psů Praha se věnuji již více než 10 let. Čerpám tedy z dlouhodobých poznatků, a ke každému psovi přistupuji zcela individuálně. Dříve jsem působil také jako psovod v záchranné brigádě kynologů Česká republika. Specializoval jsem se především na sutinový výcvik. Později jsem pracoval jako trenér asistenčních a vodicích psů pro nevidomé, kde jsem získal mnoho cenných zkušeností s výcvikem psů.
Nějakou dobu jsem se intenzivně zabýval Canisterapií, což ve volném překladu znamená terapie s pomocí psa a okrajově také sportovnímu výcviku. Se svými psy jsem složil zkoušky na základě národních i mezinárodních zkušebních řádů, a to včetně zkoušek Canisterapeutických.
Těšíme se na Vás každý čtvrtek v 17:30 ve Žlutých lázních!
VSTUP ZDARMA / LEKCE ZDARMA