Měsíc v růžové v OC Letňany

1.10.2016 – 31.10.2016, 23:59

Říjen je v Letňanech ve znamení charitativního projektu Měsíc v růžové, jehož 4. ročník znovu připomene problematiku prevence a boje proti rakovině prsu.

Jestlipak víte, že říjen je na celém světě měsícem boje proti rakovině prsu a podpory nemocných žen? Poprvé byl vyhlášen již v roce 1985! OC Letňany pomáhá podpořit prevenci mezi ženami v České republice a ve spolupráci s Mamma HELP, největší pacientskou organizací žen s rakovinou prsu v ČR, připravilo několik akcí, které pomohou s propagací jak této organizace, tak i s povědomím o možnostech prevence, samovy šetření a dalších tématech s touto problematikou spojených.

Všichni zájemci o informace budou moci během celé druhé poloviny října navštěvovat edukační stánek Mamma HELP a diskrétně se poučit o možnostech prevence, diagnostiky a samovyšetření prsů. Milé dámy, udělejte něco pro sebe! Za tu chvilku věnovanou vlastnímu zdraví to OPRAVDU stojí.

Letos je možné pomáhat i nákupem v hypermarketech a supermarketech Tesco. Pokud si v říjnu koupíte balené houby nebo řezané květiny, bude část zisku z prodeje věnována organizaci Mamma HELP na podporu aktivit zaměřených na prevenci rakoviny prsu.  Sortiment výrobků vyhrazených pro tuto akci je velmi zajímavý – 9 typů balených hub a 7 typů řezaných květin je zabaleno v růžovém obalu, aby byly dobře vidět a aby je zákazníci prodejnách snadno našli.

Součástí projektu je sbírka pro Mamma HELP. Obchodní centrum pomůže předáním částkou 10 % z ceny každého Dárkového poukazu OC Letňany, který se prodá během celého října. Když tedy například koupíte Dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč, Obchodní centrum věnuje na dobrou věc sto korun!

 

Sportem proti rakovině prsu

Již dávno bylo prokázáno, že sport má velmi pozitivní vliv na zdraví člověka. I proto se do projektu přihlašují sportoviště patřící k obchodnímu centru. A zároveň zde proběhne závod v lezení na umělé stěně. Program celého měsíce se ještě ladí, takže čtenářům doporučujeme sledovat webové stránky obchodního centra Letňany – www.ocletnany.cz nebo facebook, kde vždy najdou ty nejaktuálnější informace. Přijďte pomoci i vy, nejen organizaci Mamma HELP, ale i sobě a svým blízkým.

Zábava i osvěta

  • Od 1. do 30. října je pro návštěvníky připraveno vysílání rádia Kiss 98 fm přímo z centra. Každý všední den se bude vysílat pořad „Na férovku Hanky Mašlíkové“, ve kterém vstoupí různé populární osobnosti
  • U studia Kiss 98 fm bude vytvořena dětská zóna plná her pro děti i rodiče
  • Každý den bude probíhat několik soutěží o dárkové poukazy či věcné ceny od našich obchodů
  • Od 14. do 30. října pro vás chystáme tradiční poradenské dny.
  • Ladies Movie Night v Cinema City
  • Ladies Movie Night v Lucerně
  • V plánu je divadelní LIVE show, focení a autogramiády knih Já, JůTuber1 a 2.
  • KO SPEED CLIMBING - horolezecký závod na umělé stěně a i návštěvníci si budou moci vyzkoušet pod dohledem profesionálních instruktorů tento atraktivní sport
  • 30.10. - Slavnostní zakončení projektu Měsíc v růžové. Připraveny budou autogramiády osobností, módní přehlídka podzimních a zimních outfitů známých značek, které se zúčastní i dámy z Projektu i60 Senior Fashion. Akce se zúčastní i samotné mamahelpky, kterým centrum společně s partnery předá šeky s výtěžkem sbírky.

Podrobnosti k projektu a programu najdete na www.mesicvruzove.cz