Festival středomořských chutí a vůní

1.9.2016, 10:00 – 4.9.2016, 20:00

Jako každé září, přijďte na Středomořské trhy ochutnat dobroty, které jste jedli na Vaší dovolené! Již příští čtvrtek, tedy 1. září odstartujeme v 10:00 na náměstí Republiky a budeme zde pro vás až do neděle 4. září. 

Cena vstupenky: zdarma Kč

Dny se nám pomalu krátí, z dovolené zůstaly hezké vzpomínky a my ještě nemáme chuť přestat. Ještě chvíli si připomeňme to opravdové slunné léto, kdy se tak nějak nikam nespěchá. Uvolněná atmosféra, plážová lehátka, slunečníky, jídla plná chutí a vůní a živá hudba – to vše na vás opět čeká! 
Připraveny jsou opět stánky s rozmanitou nabídkou vín, paštik, šunek, kvalitních sýrů, olivových olejů, zmrzlin či mořských plodů. Letošní novinkou bude dotek balkánské kuchyně. A dále pak osvěžující koktejly z růžového vína. 

Kromě gurmánského zážitku vás čeká také kulturní – denně je připraven hudební program ve znamení jazzu, swingu a latinsko-americké hudby. Kromě hudebních vystoupení je na programu vůbec poprvé také vystoupení v podobě Stand-up comedy. A protože neděláme věci napůl, bude to sám Tigran Hovakimyan, který má od září svůj pořad na TV Prima. 

Více informací o akci včetně představení jednotlivých vystavujících naleznete na webu www.stredomorsky-aperitiv.cz nebo na facebookových stránkách Mediterranean Market a Středomořský trh. 

Těšíme se na vás!