Silent_Night#7: Sophia Loizou, Jacob Kierkegaard + TBA - Ponec - divadlo pro tanec

30.9.2016, 21:30 – 22:30

Genot Centre, Radio Wave a PONEC - divadlo pro tanec uvádí celonoční sleepover koncert SILENT_NIGHT#7, na kterém se coby hlavní zahraniční umělci představí Jacob Kirkegaard a v české premiéře také Sophia Loizou. 

S labelem Touch dlouhá léta spjatý dánský ambientní experimentátor Jacob Kirkegaard je stále jednou z předních osobností současné temnější poslechové elektroniky. Bristolská producentka Sophia Loizou, jejíž letošní druhá deska Singulacra se dočkala nadšeného přijetí mezi kritiky i posluchači, naopak patří mezi nadějná jména nové generace umělců, kteří ve své produkci dekonstruují klubovou hudbu v abstraktní elektroniku s ambientními ozvuky. Dvě zahraniční jména tradičně doplní i domácí support, který bude zveřejněn na začátku září, před spuštěním předprodeje celonočních vstupenek.

SILENT_NIGHT#7 se uskuteční v noci z pátku 30. září na sobotu 1. října v pražském divadle PONEC s tradičním ranním zakončením v podobě společné snídaně. S ohledem na komorní atmosféru události bude počet celonočních vstupenek opět omezen pro 40 nocležníků a 30 návštěvníků úvodní koncertní části. Předprodej „lůžkových vstupenek" bude zahájen v září.