MotoLužany 2016 - Lužany

26.8.2016 – 28.8.2016, 23:59

Poslední víkend v srpnu patří jako vždy jednomu z nejnavštěvovanějších motosrazů v ČR. Na oblíbeném místě u rybníku Marešák se i letos můžeš těšit na nadupaný program, který poběží téměř nonstop od pátku do nedělního rána.

A opět půjde o super víkend, ve kterém nebudeš mít téměř možnost si vydechnout.

Spousta kvalitní hudby na velkém pódiu s profesionálním vybavením, soutěže, kvalitní pivo, koktejl bar, sobotní vyjížďka, striptýz…

Rozšířili jsme demo jízdy a tak se bude možné letos svézt na některém z motocyklů značek Moto Guzzi, Aprilia nebo Harley Davidson. Do sobotního programu jsme i letos zařadili kaskadérskou trial show v podání Lukáše Petráčka.

Vystoupí kapely: Katapult, Komunál, Morčata na útěku, Krucipüsk, Walda Gang, Harlej, De Bill Heads, Enola Gay, The Minority (Green Day Tribute) SK, Alibi rock, 20 deka duše – Vladimír Mišík revival, Radiator, ZZ TOP revival, Soumrak Band.

Morčata na útěku (MNÚ)
Morčata na útěku je brněnská hudební skupina vzniklá v roce 2004. Jejich tvorba paroduje známou českou i zahraniční populární hudbu vtipnou záměnou textů. Skupina se nebojí použít hrubý jazyk a sexuální výrazy za účelem...

Krucipüsk
Krucipüsk je česká hudební skupina, jejíž historie sahá až do roku 1991. Hraje převážně metal, thrash metal a hardcore. Jejími členy jsou Tomáš Hajíček, Jaroslav Gabriel, Richard Scheufler a Vojtěch Douda.