Přijďte okusit večerní atmosféru letních pátků na Dolním náměstí

5.8.2016, 18:00 – 2.9.2016, 22:00

Letní páteční večery ve Vsetíně nabízejí nejen hudební koncerty pod širým nebem, které jsou pro veřejnost zdarma, ale také romantiku a dobrodružství večerního promítání letního kina na Dolním náměstí za pouhých 20 korun, které připravuje Dům kultury Vsetín co čtrnáct dní v případě příznivého počasí.

„Zatím nám počasí a kousek toho štěstí přálo, takže jsme nemuseli žádný z plánovaných koncertů, ani filmových projekcí, zrušit či přesouvat do kina Vatra. I když počasí letních dnů je občas nevyzpitatelné a mnohdy napínavé do poslední chvíle,“ uvedla Petra Dvořáková.

Na další letní večer v rámci Vsetínského kulturního léta se mohou návštěvníci těšit v pátek 12. srpna, kdy od 19.00 hodin na náměstí zahraje valašská jazz-rocková kapela Ležérně a vleže.
Ta vznikla již v roce 1996 původně jako doprovodná kapela k divadelní hře. Během let se různě měnilo obsazení kapely, která se na čas stala také doprovodnou kapelou písničkářky Beaty Bocek, v té době členky skupiny.

Po koncertu bude následovat letní kino Trabantem do posledního dechu, česko-slovenská dokumentární road movie.

Nenechte si ujít pátek pod širým nebem a přijďte si užít muzikantského nadhledu, umu, pohodové atmosféry a cestovatelského dobrodružství!